Sağlık çalışanları, uygulama otelinde misafir ediliyor

Sağlık çalışanları, uygulama otelinde misafir ediliyor
Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında, sağlık çalışanlarına ücretiz olarak hizmet veriyor. 

USTA ÖĞRETİCİLER HER TÜRLÜ İHTİYACI KARŞILIYOR
Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli, koronavirüs tedbirleri kapsamında, sağlık çalışanlarını ücretsiz olarak misafir ediyor. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapan 20 sağlık çalışanının ayrı ayrı odalarda misafir edildiği uygulama otelinde, sağlık çalışanlarının konaklama, kahvaltı, çamaşır, temizlik gibi her türlü ihtiyacı otelde görev yapan usta öğreticiler tarafından karşılanıyor.

OTELİMİZİN BÖLÜMLERİ HAFTADA İKİ GÜN DEZENFEKTE EDİLİYOR
Konuya ilişkin açıklama yapan Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam MTAL Uygulama Oteli Müdürü Eren Arslan; “Biz bu süreçte elimizden gelen yardımları yapıyoruz. Amacımız sağlık çalışanlarımızın daha zinde bir şekilde hastalara hizmet vermesi. Biz hem konaklayanları hem de buradaki personelimizi korumak zorundayız. Bu nedenle personelimize eğitim verildi. Koruma elbiseleri, maskeler ve eldivenler İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tedarik edildi. Haftada iki gün otelimizin bölümleri dezenfekte ediliyor.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.