Saç kesim ücretlerine zam yapıldı 

Saç kesim ücretlerine zam yapıldı 
Kırıkkale Berberler ve Kuaförler Odası tarafından erkek ve bayan kuaförlerin saç kesim ve cilt bakımlarında ücret değişikliği yapıldı. Saç kesimi 70 TL olurken, damat tıraşı ise 250 TL oldu. 

UZUN SAÇ BOYAMA 500 TL OLDU 
Her geçen gün farklı alanlarda zamların yapıldığı ekonomik süreçte, bir zamda saç bakım ve cilt bakım alanlarında yapıldı. Kırıkkale Berberler ve Kuaförler Odası tarafından erkek ve bayan kuaförleri ile güzellik salonu işletmelerinin fiyat listesi güncellendi. Saç kesimi yıkama dahil 70 TL olurken, sakal tıraşı 30 TL, damat tıraşı ise 250 TL oldu. Bayan kuaförlerinde saç kesimi 70 TL, çocuk saç kesimi 50 TL, topuz 200 TL, kısa saç boyama 300 TL, uzun saç boyama ise 500 TL oldu.

ESNAFLAR ZOR GÜNLER YAŞIYOR 
Konu hakkında resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Birdal, uzun zamandır saç kesim ve bakım alanında zam yapılmadığını ifade etti. Ekonomik pahalılık nedeniyle fiyatlarda güncelleme yaptıklarını ifade eden Birdal, “Esnaflarımızın bu pahalılık karşısında zor günler yaşıyor. Bu nedenle onların yanında olmak amacıyla aldığımız karar gereği bugünden itibaren bu fiyatlar geçerlidir” dedi.

Haber: Burak Çalışkan


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.