Rektör Aslan, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı

Rektör Aslan, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı
Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi ve Gazetekale ailesini tebrik etti. Gazetekale Gazetesi’nin doğru, ilkeli ve tarafsız haber anlayışıyla bir yol izlediğini vurgulayan Aslan, bu kapsamda emek veren herkese teşekkür etti. Aslan, “Kırıkkale Üniversitesi olarak sağlamış olduğunuz haberlerden dolayı tekrardan teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 

ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYORSUNUZ 
Aslan, “Günümüzün hızlı ve değişen dünyasında, sizlerin çalışmaları toplumumuz için hayati önem taşıyor.  Sizler, toplumumuz için çok değerli bir meslek grubusunuz ve haberlerin doğru ve tarafsız bir şekilde yayınlanması için önemli bir rol oynuyorsunuz. İnsanların doğru bilgiye ulaşmalarını sağlayan siz değerli gazetecilerin yer, zaman, mevsim gözetmeksizin özveriyle sundukları çalışmaları demokrasimizin ve hakikatin korunması açısından çok önemlidir.
Mesleki başarılarınızın devam etmesi dileklerimle hem Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutlar hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü içtenlikle kutlarım” dedi.
 

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.