Polat: Kırıkkale’ye hizmet edeceğiz

Polat: Kırıkkale’ye hizmet edeceğiz
Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Polat “Bizler Kırıkkale’miz ve Kırıkkaleli hemşerilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah her geçen gün bu birlikteliğimiz artarak katlanacak” dedi.

Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Polat “Bizler Kırıkkale’miz ve Kırıkkaleli hemşerilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah her geçen gün bu birlikteliğimiz artarak katlanacak” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Ankara ve Kırıkkale’nin tanınan simalarından Av. Abdullah Polat iki dönemdir Başkanlığını yürütmüş olduğu Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üçüncü kez yapılan seçimlerinde bir kez daha başkan seçilip güven tazeledi. Başkan seçilmesinin ardından iftar programında hemşerilerini bir araya getiren Abdullah Polat Kırıkkalelilerin birlik ve beraberliğinde önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

ÇOK BÜYÜK BİR AİLE OLDUK

Başkanlığı sürece büyük başarılara imza atan Polat son yerel seçimlerde de Etimesgut Belediye Meclis Üyesi olmayı hak kazanmış hemşehrilerine hizmeti ve temsili yerel yönetimlere de yansıtmayı başarmıştır. Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Av. Abdullah Polat; Öncelikle omuzlarımızda ki yükü bu döneme kadar başarı ile taşımanın onuru ve haklı gururu ile karşınıza çıkartan Rabbim’e şükürler olsun. Her yıl 1000 kişiye verdiğimiz geleneksel hala getirdiğimiz iftar programımızı bu sene kendi yönetim kurulumuz ve aileleri ile yapma kararı kaldık... Hem yeni yönetimde ki arkadaşlarımızı tanıyalım hem de aileleri kaynaşma programı olarak bu sene böyle bir iftar yapma kararı aldık... Ve şuan görüyorum bizler o kadar büyük bir aile olmuşuz ki duygulanmamak elde değil” ifadelerini kullandı.

HİZMET EDECEĞİZ

Konuşmasında yeni yönetim kurulu tek tek tanıdan Başkan Polat; Bizler Kırıkkale’miz ve Kırıkkaleli hemşerilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah her geçen gün daha artacak bu birlikteliğimiz. Yeni yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızın her birinin farklı özellikleri olup hepimiz bir tamın parçası olarak bütünleşip sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Ayrıca şahsıma göstermiş olduğunuz teveccüh içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

HAZİRAN’DA 5000 KİŞİLİK KIRIKKALELİLER GECESİ

Konuşmasının devamında Başkan Polat, “Bu güzel birlikteliğe birde Kırıkkaleliler Birlik-Beraberlik Gecesi yakışır. İnşallah Rabbimden bir sıkıntı olmaz ise Haziran ayı içerisinde Etimesgut’ta 5000 kişilik bir program yapmayı düşünüyoruz. Yöresel sanatçılarımız, davul-zurna, halk oyunlarımız geleneklerimiz ve göreneklerimizi yansıtacağız. İnşallah Rabbim bunu bize nasip eder” dedi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.