Pedalların çevrilmesinde geri sayım başladı 

Pedalların çevrilmesinde geri sayım başladı 
22-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Kırıkkale’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası 7.Etap Yol Yarışları öncesi, koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

HER ZAMAN DESTEK SAĞLAYACAĞIZ 
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Vali Yardımcısı Vekili Ender Faruk Uzunoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Kırıkkale’de ilk kez düzenlenecek “Türkiye Şampiyonası 7.Etap Puanlı Yol Yarışı” vesilesiyle ülkemizin dört bir yanından gelecek sporcuları Kırıkkale’de misafir etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale’nin tanıtımına katkı verecek bu tür organizasyonları desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi.

ADETA GENÇLİK RÜZGÂRLARI ESTİRECEK
Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2022 faaliyet programında yer alan ve ‘Pedallar Anadolu’nun Kalbinde’ sloganı ile Kırıkkale’de gerçekleştirilecek olan yarışma için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını aktaran Vali Tekbıyıkoğlu “7. Etabı ilimizde düzenlenecek bu yarışmanın ilimize bırakacağı ve yıllarca yaşayacak olan önemli bir hatırası olacak. İlimizde yapılacak olan bu yarışmalar dönen pedallarda adeta gençlik rüzgârları estirecek. Bu rüzgârın daha da güçlenerek tüm sporseverleri kuşatacağını; şehrimizin, yaşamın enerjisini kucaklayan yanıyla bisiklet sporuna bir yuva olacağını ümit ediyorum. Bu prestijli şampiyonanın ev sahipliğini yapmaktan onur duyuyorum” dedi. Toplantı, ilgili birimlerin sunumu ve organizasyonda alınacak tedbirlerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.