Öztürk; ‘Yunanistan tahriklerine son vermelidir’

Öztürk; ‘Yunanistan tahriklerine son vermelidir’
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda  açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Yunanistan’ın tahriklere son vermesi gerektiğini vurguladı.

“AVRUPA’NIN ŞIMARIK ÇOCUĞU YUNANİSTAN”
TBMM Genel Kurulunda yaptığı açıklamada, Yunanistan’ın Avrupa’nın şımarık çocuğu olduğunu belirten Öztürk; “Geçtiğimiz günlerde; İnebahtı Deniz Savaşı’nın yıl dönümünün, Yunanistan tarafından büyük coşkuyla kutlandığı haberi yer almıştır. Esasen bu savaş Yunanistan'ın elde ettiği bir zafer olmasa da, ülkede akademisyenlerin pohpohlamasıyla haberleştirilen bir durumdur.” dedi.

“KİMSE AZİZ TÜRK MİLLETİ’NİN SABRINI SINAMAYA KALKMASIN” 
Genel Kurulda yaptığı açıklamayı sürdüren Öztürk; “ Yunanistan illâ bir kutlama yapacaksa soralım! Koyun Adaları, Preveze, Cerbe, Çanakkale Deniz Savaşlarını ülkece kutlamayı düşünür müsünüz? Malazgirt, Sırpsındığı, Birinci ve İkinci Kosova Savaşlarını, Niğbolu ve Varna Savaşlarını da kutlayabilecek misiniz? İstanbul’un Fethi veya Anadolu’da yaşadığınız bozgun sonrası, İzmir’de denize dökülen atalarınızı hatırlıyor musunuz? Kimse Aziz Türk Milleti’nin sabrını sınamaya kalkmasın, tahrik etmesin. Zira şanlı tarihimiz, bu tahrik sahiplerine Türk’ün tokadının çarpmasıyla doludur.” dedi
 


6166a7d54ca06-halil öztürk (9).jpeg

6166a7d5af414-Genel Kurul (2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.