Öztürk: “Ülkemizin bekası için Cumhur İttifakı yeniden iktidara gelecektir”

Öztürk: “Ülkemizin bekası için Cumhur İttifakı yeniden iktidara gelecektir”
MHP Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı Tuna Yıldız ve Yıldız ailesi MHP Kırıkkale İl Teşkilatı’nı misafir etti. Düzenlenen programda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

CUMHUR İTTİFAKI’NA TAM DESTEK
MHP İl Başkan Yardımcısı Tuna Yıldız, düzenlediği program ile MHP Kırıkkale İl Teşkilatı’nı misafir etti. Programa MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Melike Boran İsmailoğluları, MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve aileler katıldı. Programda, birlik-beraberlik mesajının yanı sıra Cumhur İttifakı’na destek mesajı verildi. 

“MHP, TÜRK SİYASETİNİN İLKE VE ÜLKÜ MARKASIDIR”
Burada konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasetinde derin izler bırakmış bir partidir. MHP esas itibariyle Türk siyasetinin ilke ve ülkü markası olan bir siyasi partidir. MHP, bununla birlikte Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in ifadesi ile devlet ve milletin bela paratoneri olan bir siyasi partidir. Bu özelliği gereği Milliyetçi Hareket Partisi öteden beri bir saldırı altındadır. Ancak bizler, tüm bu saldıra rağmen milletimizin ve devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm bu saldırılara rağmen, 14 Mayıs günü ülkemizin bekası için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, MHP’ye rekor bir oyla Cumhur İttifakı’nı yeniden iktidara getireceğiz.” 

“VEKİLİMİZE VE MHP’YE SAHİP ÇIKMA VAKTİ”
Halil Öztürk’ün kimseyi ayırt etmeden her kesim için canla başla çalıştığını dile getiren MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, “Halil Öztürk vekilim 5 yıldır görev yapıyor. Bu süre içerisinde Keskinli, Yahşihanlı, Balışeyhli, Çelebili, Deliceli, Karakeçilili, Sulakyurtlu diye ayırt etmeden her kesime hizmet vermeye çalıştı ve bana göre de bugüne kadar gelmiş geçmiş vekillerin arasında en değerli hizmet eden vekillerden birisi haline geldi. Şimdi hep birlikte vekilimize ve MHP’mize sahip çıkma vakti. Kırıkkale’mizin güçlenmesi, çok daha iyi şekilde temsil edilmesi için sizlerden Milliyetçi Hareket Partisi’nde desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

“GELİN BİRLİK OLALIM, KADIN DAYANIŞMASI YAPALIM”
Melike Boran İsmailoğulları, “14 Mayıs’taki seçim ülkemiz için, bizim için ve çocuklarımızın geleceği için tarihi bir seçim olacak. Ben, Kırıkkaleli hemşehrilerimin Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğine inanıyorum. Milletvekilliğinde de Cumhur İttifakı’nın yanında yer alan, her zaman devletinin, milletinin yanında yer alan, karşılığında hiçbir menfaati olmayan Milliyetçi Hareket Partisi’nin desteklenmesini sizlerden talep ediyorum. Ayrıca hanımlara seslenmek istiyorum, Kırıkkale tarihinde meclise hiç kadın vekil göndermemişiz. Gelin birlik olalım, kadın dayanışması yapalım. Evin direği kadınlar olarak, yuvayı yapan dişi kuşlar olarak meclise Kırıkkale’den bir kadın milletvekili gönderelim.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.