Öztürk; “Türkiye hala ‘beka problemi’ ile karşı karşıya”

Öztürk; “Türkiye hala ‘beka problemi’ ile karşı karşıya”
Gündeme dair açıklamada bulunan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Bize yaşatılmaya çalışılan her zorluğa rağmen, Millî ve Bağımsız Türkiye, Cumhur İttifakının omuzlarında yükseliyor” dedi.

DÜNYADA YENİ DENGELER OLUŞUYOR
Yaptığı basın açıklamasında dünyada yeni dengelerin oluştuğuna dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, açıklamanın devamında ; “Bu dengeler içerisinde Zillet İttifakı bileşenleri, Türkiye’nin Milli ve Bağımsız bir devlet olarak hedeflerine emin adımlarla yürümesinin önüne engel koyan ABD-NATO-AB küresel blokunun Türkiye temsilcileri gibi davranıyorlar” ifadelerine yer verdi.

“BİDEN’IN PLANLARI ZİLLET ÜZERİNDEN DEVREYE SOKULUYOR”
“2023’e giderken Biden’ın kriz ve kargaşa planları Zillet üzerinden devriye sokuluyor” diyen Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Selamsız sabahsız siyaset düşüklerinin hangi mahfillerin, hangi mihrakların, hangi milliyetsizlerin ortağı olduğunu da gayet iyi biliriz. Renkler skalasındaki tüm renkleri temsil edecek kadar çeşitli olan Zillet İttifakı bünyesinde, liboşundan siyasal İslamcısına, etnik bölücüsünden çakma milliyetçisine hepsini barındırıyor,” diye konuştu.

“ÜST AKIL KULAKLARINA NE SUFLE EDERSE ONU KONUŞUYORLAR”
MHP’li Öztürk sözlerine şöyle devam etti: “Tek söyledikleri Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem. Bir de ülkemizin dünya ile birlikte içinde bulunduğu ekonomik sorunları suiistimal noktasında abartarak, vatandaşı kışkırtmak. Peki, çözüm önerileri var mı? Şu ana kadar duyanımız olmadı. Henüz bu yedi birbirinden her yönüyle farklı partileri birbirine yapıştıran ‘Üst Akıl’ kulaklarına bir şeyler sufle etmemiş. Anlaşılan, dış kaynaklı ve özelliklede seçimler yaklaşırken bir takım ekonomik müdahalelerle vatandaşı canından bezdirecek projelere ümitlerini bağlamışlar.”

“OSMAN KAVALA SOROSÇU, SELAHATTİN DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR”
“Zillet İttifakı bileşenleri, bu yüzden rahatlıkla Demirtaş ve Osman Kavala’nın neden hapiste olduğunu sorabiliyor” diyen Halil Öztürk, “Oysa Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettikleri gibi, Osman Kavala Sorosçu, Selahattin Demirtaş teröristtir, teröristin yeri de hukukun üstün olduğu tüm demokratik ülkelerde demir parmaklıkların arkasıdır.” 

“ABD VE FRANSA YUNANİSTAN’I SİLAHLANDIRIYOR”
“FETÖ ihanet şebekesinin bir parçası olan KHK’dan atılan ve hapiste yatanları serbest bırakacaklarını söyleyebiliyorlar. ABD ve Fransa Yunanistan’ı Doğu Akdeniz ve Ege Denizi için silahlandırırken, ülkemize karşı kışkırtırken Zillet İttifakı temsilcileri Türkiye’yi bu bölgede yayılmacı ve emperyalist bir tutum sergilemekle suçlayabiliyorlar,” diye konuştu.

“DÜNYADA ÇOK CİDDİ BİR ENERJİ KRİZİ VAR”
MHP Kırıkkale Milletvekili, açıklamasına şöyle devam etti: “Seçim sathına kadar HDP ile birlikte iş tutmadıklarını, milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyerek saklamaya çalışıyorlar. Onlar akıllı, kurnaz, strateji biliyor ama Türk Milleti olup biteni sanki görmüyor, anlamıyor. Dünyada çok ciddi bir enerji krizi var. Covid-19 sonrası üretimin artması dolayısıyla enerjiye olan talebin çok yükselmesi, kış aylarının gelmesiyle birlikte ısınma gereksiniminden dolayı doğal gaza olan talebin artması, petrol ve doğal gaz üreten ülkelerin üretimlerini yükseltmemeleri, enerji fiyatlarında çok ciddi artışlara sebep oluyor.”

“VATANDAŞI HÜKÛMETE KARŞI KIŞKIRTIYORLAR”
“Aynı şekilde dünyada ve ülkemizde gıda maddeleri tedarikinde, bilhassa fiyatlarda fahiş artışlar oluyor. Özellikle CHP ve İP yaptıkları siyasi çalışmalarda bu konuları kurgulanmış senaryolar üzerinden vatandaşı hükûmete karşı kışkırtıyorlar. Ekonomik sorunlar hepimizi etkiliyor. Elektrik, doğal gaz, gıda ve ev kira fiyatları elimizi yakıyor. Biz bunları görmemezlikten gelmiyor veya inkâr etmiyoruz. Devletimiz bu sorunlara çare bulacak kudrettedir. Zaten çiftçiye, dar gelirliye, zorda kalanlara bir takım teşvik programları da devrededir.”

“TÜRKİYE, HÂLÂ ‘BEKA PROBLEMİ’ İLE KARŞI KARŞIYA”
“Zillet İttifakının bize unutturmaya çalıştığı mesele, Türkiye’nin hâlâ çok ciddi bir şekilde bir ‘Beka Problemi’ ile karşı karşıya olmasıdır,” diyen MHP’li Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı: “MHP Genel Başkanı ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bu konuları her vesilede Türk Milletine anlatıyor, önlemler alınmazsa neler olabileceğini gösteriyor. Türkiye’nin her değerini sorgulatan, bölücüler ve ihanet edenlere kucak açan, emperyalist ülkelerin misyonunu üstlenen Zillet İttifakına Türkiye’nin yönetimi verilemez, verilmemelidir.”

“‘KİMİN TARAFINDASINIZ? KİMİN KILICINI SALLIYORSUNUZ?”
“Bilge Liderimizin ifadeleriyle soralım: ‘Kimin tarafındasınız? Kimin kılıcını sallıyorsunuz? Şehidin mi, katilin mi? Gazinin mi, caninin mi? Milletin mi, melanetin mi? Size bu aklı kimler veriyor? Kimler sizi kukla gibi oynatıyor? Kimin nam ve hesabına konuşuyorsunuz?”

“TÜRK MİLLETİ SAĞDUYULU DAVRANMALI”
“Türk Milleti sağduyulu davranıp, demokratik hakkını kullanırken bu hususları dikkate almalıdır. Kırgınlıklar giderilir, ekonomik sorunlar çözülür, yönetim sisteminde varsa eksiklikler giderilir. Ama ülkemiz zor durumda kalırsa, dış tehditler sıcak çatışmalara dönerse iş de o zaman hepimiz bu vebalın altında kalırız. Bağımsız ve Milliyetçi Türkiye istikbalimizin yegâne güvencesidir. Önce ülkem, önce milletim.” dedi
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.