Öztürk: “Milletimiz bize güveniyor” 

Öztürk: “Milletimiz bize güveniyor” 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti teşkilatıyla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

MHP MİLLETVEKİLİ HALİL ÖZTÜRK, KIRIKKALE’NİN HER KÖŞESİNDE, İLÇELERİNDE, KÖYLERİNDE CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEK İSTİYOR 

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında teşkilatıyla birlikte çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şehir merkezi başta olmak üzere cadde ve sokakları adeta arşınlayan Öztürk ve ekibi, ilçe, kasaba ve köylere de gitmeyi ihmal etmiyor. Burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için destek istiyor. 


GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK 
Keskin ilçesini ziyaret eden Öztürk, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek onlardan destek istedi. Öztürk ve beraberindeki heyet, Keskin Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mevlüt Tonga’yı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Öztürk, “Keskin ilçemizde bizleri bağrına basan kıymetli hemşerilerimize sevgi, saygı ve hürmetlerimizi sunarız. Geçmişte olduğu gibi halkımız bizlere güveniyor ve inanıyor” dedi. 

DOSTUN EVİ GÖNÜLLERDİR 
Daha sonra Çelebi ilçesini ziyaret eden Öztürk, Yukarışeyh köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Onların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Öztürk, kısa süre içerisinde çözülmesi için ilgili yerlerle irtibat sağladı. Köy ziyaretinin ardından Çelebi TOKİ’de ikamet eden depremzede Mehmet Karuf, Kemal Tecimen ve Fetih Tecimen aileyi ziyaret etti. Aileye geçmiş olsun temennileri iletilerek, bir daha böyle sıkıntıların yaşanmaması için dua edildi. Günün sonunda Çelebi Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla iftar programı gerçekleştirildi. Vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaşan Öztürk, “Dostun evi gönüllerdir. Gönüller yapmaya geldik” diyerek çıktığımız bu yol Yunus’un sevgi yolu, Mevlâna’nın hoşgörü yoludur.  Bu yol kırgınlıkların, kızgınlıkların değil, samimiyetin yoludur. Herkesi Milliyetçi Hareket’in Türk Milletini bağrına basan “Sevgi Yoluna” bekliyoruz” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.