Öztürk: “Hemşerilerime kapım ve gönlüm sonuna kadar açık”

Öztürk: “Hemşerilerime kapım ve gönlüm sonuna kadar açık”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Pazar gününü eşi ile birlikte Kırıkkale sokaklarını dolaşarak ve vatandaşın derdini dinleyerek geçirdi. Öztürk, ayrıca 4 Mart 2021 tarihinde Bitlis’te meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Astsubay Ömer Umulu’nun ailesini de ziyaret etti.

ŞEHİT UMULU İÇİN DUA ETTİ
İlk olarak, 4 Mart tarihinde Bitlis’te meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Astsubay Ömer Umulu ’nun ailesini ziyaret eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, burada okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından şehit Umulu için dua etti. “Şehit Ömer kardeşimize ve tüm şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet, sizlere ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dilerim,” diyen Öztürk ve eşi, şehit Ömer Umulu’ nun çocuklarıyla da yakından ilgilendiler.

ÖZTÜRK, VATANDAŞLARIN DERTLERİNİ DİNLEDİ
Kırıkkale’nin Karşıyaka, Yuva ve Selim Özer Mahallelerinde dolaşan Öztürk ve eşi, sokağa çıkma yasağı sebebiyle evlerinin önünde ve bahçelerinde ılık havanın tadını çıkaran vatandaşlara çat kapı misafir olup, dertlerini dinledi. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulundaki görevinde yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik eden hemşerilerine teşekkür eden Öztürk, vatandaşlardan gelen talep ve sıkıntılarla ilgili danışmanlarına notlar aldırdı. Balkonda oturan kimi vatandaşların da ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Öztürk, gelen bazı talepler için de hafta sonu olmasına rağmen, vatandaşın sorunlarını ilgiyle takip edip çözüme kavuşturdu.

“HER DAİM HEMŞERİLERİMİZİN EMRİNDEYİM”
Yaptığı ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Öztürk, “Bugün eşimle birlikte Kırıkkale’mizde hemşerilerimizin halini hatırını sorduk. Sıkıntılarını, taleplerini, dertlerini dinleyip çözüm yolları bulmaya çalıştık. Her daim hemşerilerimizin emrinde olduğumu, kapılarımın daima onlara açık olduğunu, kendilerine bir telefon kadar yakın olduğumu bir kez daha belirtir, Kırıkkale’min gönlü güzel insanlarına selam ve saygılarımı sunarım. Hepiniz Allah’a emanet olun,” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.