Öztürk: “14 Mayıs, Cumhur İttifakı’nın zaferi olacak” 

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala MHP Kırıkkale İl Teşkilatı, sahadaki çalışmalarına devam ediyor. Kırıkkale’de her kesimden insanla bir araya gelen MHP teşkilatı, tüm mahalleleri de birbir ziyaret ediyor. 

İŞ İNSANI ORHAN GÖZÜYUKARI VE AİLESİNDEN MHP TEŞKİLATINA BÜYÜK DESTEK 

 

YÜZLERCE KİŞİ KATILIM SAĞLADI 
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk ve MHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, diğer milletvekili adayları Melike Boran İsmailoğulları, Menderes Eray ve parti yönetimi, iş insanı Orhan Gözüyukarı’nın koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. Yüzlerce kişinin katılım sağladığı toplantıda vatandaşlar, Milletvekili Öztürk’e ve MHP heyetine yoğun ilgi gösterdi. 


MHP, BU ÜLKENİN İLKE VE ÜLKÜ MARKASIDIR
İlk olarak konuşma yapan MHP İl Başkanı Murat Abalı, Türk milletinin sandıklarda terör destekçilerine gereken cevabı en iyi şekilde vereceğini söyledi. Milletin kürsüsünden millete kurşun atanların sandıklara gömüleceğini söyleyen Abalı, “Kırıkkale’den asla ve asla terör destekçilerine oy çıkmadı çıkmazda. Sizler bu ülkeye bahar gelecek diyorsunuz, diğer bir yandan ise HDP’nin açıktan desteğini alarak bu seçim çalışmasını sürdürüyorsunuz. Bu aziz millet sizin bu oyununuzu bozacaktır” dedi.


MİLLETİMİZ GEREKEN CEVABI VERECEK
Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok daha fazla milletvekili ile çok daha güçlü şekilde meclise gireceğini belirten milletvekili adayı Menderes Eray, “Milletimize sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Şehit kanlarıyla sulanan bu aziz vatanımızı bölmek için girişimlerde bulunan 6’lı masaya ve diğer destekçisi terör partisine bizim milletimiz gereken cevabı 14 Mayıs’ta verecektir. Aziz milletimizin oyları ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilecek, Milliyetçi Hareket Partisi ise meclise çok daha fazla milletvekili ile çok daha güçlü şekilde girecektir.” dedi.


GELİN MECLİSE KADIN BİR MİLLETVEKİLİ GÖNDERELİM
Kadınların siyasette olmazsa olmaz olduğunu dile getiren MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Melike Boran İsmailoğulları, “Kırıkkale, tarihinde meclise hiç kadın milletvekili göndermemiş. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, meclise kadın bir milletvekili göndermek için sizlerden destek bekliyoruz. Kadın, hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de olmazsa olmazdır. Biz siyasete kadın eli değdirmek için buradayız ve bunu da sizlerin desteği ile başaracağız. Kadınlarımızı mecliste çok daha güçlü temsil edeceğiz. “ 

BU KALABALIK MHP’NİN GÜCÜNÜ GÖSTERİYOR 
Son olarak konuşma yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Burada gördüğümüz kalabalık, Milliyetçi, Hareket Partisi’nin gücünü gözler önüne seriyor. MHP, bu ülkenin ilke ve ülkü markasıdır. MHP, Türk siyasetinde derin izler bırakmış bir siyasi partidir. Siz kıymetli hemşehrilerimin de bunun bilince olduğunu görebiliyorum. Eminim ki Kırıkkaleli hemşehrilerim sandıkta MHP’yi ve Cumhur İttifakı’nı yeniden iktidara taşıyacaktır.” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.