Özen: “Bizim derdimiz memleket”

Özen: “Bizim derdimiz memleket”
İYİ Parti İl Başkan adayı Furkan Serhat Özen, siyasi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özen, son olarak yayınladığı videoda seçmenlerine seslendi. Özen’in videosu kısa süre içerisinde binlerce izleyici sayısına ulaştı.

HERKESİN DESTEĞİNİ İSTEDİ 
Geçtiğimiz hafta sonu merkez ilçe başkanlığı kongresini tamamlayan İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, İl Başkanlığı kongresi için geri sayıma başladı. Bu kapsamda çalışmalarına hız kazandıran İYİ Parti İl Başkan adayı Furkan Serhat Özen, sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Seçmenlerine seslenen Özen, herkesin desteğini istedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ 
Özen, “Sevgili Kırıkkaleli hemşerilerim. İYİ Parti İl Başkanlığı adaylığı yolculuğunda ehliyetli ve liyakatli kadrolarla karşınızdayız. Şehrimizin dört bir yanında milletimizi dinliyor, dertleriyle hemhal oluyoruz. İşte tamda bu yüzden bu göreve adayız. Çözümlerle geliyoruz, gençliğimizle geliyoruz. Bütün kadrolarımız gece gündüz çalışmaya hazır. Zengin, güçlü ve mutlu Türkiye vizyonuyla yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Memleketimizi tanıyoruz sesine kulak veriyoruz. Bahşılı, Balışeyh, Delice, Çelebi, Karakeçili, Keskin, Sulakyurt, Yahşihan sana sesleniyorum. Bütün sorunlarınızı biliyoruz ve inanıyoruz ki, Türkiye'nin ve Kırıkkale'nin sorunlarını sadece biz çözeceğiz. Siz bize inanın ki bu memleketi huzura, mutluluğa ve barışa erdireceğiz. Kalın sağlıcakla” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.