Öğrenciler karne aldı, tatil başladı 

Öğrenciler karne aldı, tatil başladı 
Yurt genelinde olduğu gibi Kırıkkale kent genelinde de öğrenciler ve aileleri karne sevinci yaşadı.

HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ
2021-2022 eğitim öğretim yılı sonu itibariyle Şehit Nazir Elitok İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Öğrenciler törene katılan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu'yu ellerinde çiçeklerle karşıladı. Okulda karne dağıtımı öncesinde anasınıfı öğrencileri tarafından özel kıyafetleriyle birlikte halk oyunları gösterisi düzenlendi. Oyun sonunda bir öğrenci Vali Tekbıyıkoğlu'na Türk bayrağı verdi.


AİLELERİ BÜYÜK HEYECAN VE MUTLULUK YAŞADI
Vali Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler, öğrencilerle birlikte okul bahçesindeki geri dönüşüm malzemelerinden yapılmış kutulara çiçek dikimi yaptıktan sonra okul koridorunda "Minik Eller Fotoğraf Sergisi" açılışı yapılarak ziyaret edildi. Sınıflara giren Vali Tekbıyıkoğlu öğrencilerin karne ve hediyelerini verdi. Renkli görüntülerin yaşandığı törende öğrenciler ve aileleri büyük heyecan ve mutluluk yaşadı.


EĞİTİMDEN UZAK KALMAYIN 
Tekbıyıkoğlu tören sonunda yaptığı açıklamada, pandemi sonrası ilk örgün eğitimin bugün itibariyle sona erdiğini ve öğrencilerin yaz tatiline girdiğini belirtti. Kent genelinde 47 bin öğrencinin karne sevinci yaşadığını hatırlatan Tekbıyıkoğlu, "Bugün öğretmen ve öğrencilerimiz karne sevinci yaşadı. Öğrencilerimiz örgün eğitim hakkını vererek tatili hak ettiler. Öğrencilerin tatil süreci boyunca eğlenceli vakit geçirmelerini ancak eğitimden uzak kalmamalarını bekliyoruz." dedi. Düzenlenen tören, diğer etkinlik ve konuşmaların ardından son buldu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.