Nur Geçit çözüm bekliyor

Nur Geçit çözüm bekliyor
Kırıkkaleli vatandaşlar, Nur Geçit içerisinde bulunan kaldırımların dar olmasından şikayetçi. Zaman zaman insanların birbirlerine çarptığı Nur Geçit, son dönemlerde araçların da usulsüz park etmesi ile çekilmez bir hal aldı. 

İNSANLAR BİRBİRİNE SÜRTÜNMEDEN GEÇEMİYOR
Kırıkkaleli vatandaşlar, Nur Cami yanında bulunan ve Atatürk Bulvarı ile Hürriyet Caddesini birbirine bağlayan Nur Geçit’in darlığına isyan ediyor. İnsanların birbirine sürtünmeden geçemediğini dile getiren vatandaşlar, kaldırımın dar olmasından şikayetçi. İnsanların birbirine sürtünerek geçtiği ve korkuluklar yüzünden kıyafetlerin yırtıldığı belirtiliyor. Bu kaldırımlarda yürüyemeyen vatandaşlar, yola inmek zorunda kalıyor. 

ARAÇLAR DUBALARIN ÜSTÜNE ÇIKIYOR
Ayrıca araçların park etmemesi için dubaların koyulduğu yol güzergahında, park yasağına kimse aldırış etmiyor. Hala araçlar dubaların üzerine çıkıp, park edebiliyor. Geçit içerisinde bulunan kaldırımların dubalara kadar genişletilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, bu sayede hem araçların park edemeyeceğini hem de insanların birbirine çarpmadan geçebileceğini ifade ediyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.