Neden Led Ekranları Tercih Etmelisiniz?

Neden Led Ekranları Tercih Etmelisiniz?
 Haber Merkezi
Led ekranlar, günümüzde özellikle pazarlama sektörünün olmazsa olmaz ürünlerinden biridir. Müşteri kitlesinin ilgisini çekmeyi başaran led ekran, firmaların rakiplerinden sıyrılabilmesi için büyük bir avantajdır.

Müşteri kitlesinin ilgisini çekmeyi başaran led ekran, firmaların rakiplerinden Led ekranlar dayanıklı ve uzun ömürlü olmaları yönüyle her sektörün vazgeçilmezi olmayı başarır. RGB olarak bilinen; kırmızı, yeşil ve mavi ledlerin farklı sayılarda ve istenilen özelliklerde konumlanmasıyla oluşturulan bu led ekranlar, farklı boyutlarda üretilmektedir. Türkiye’nin en büyük led ekranı Fenova Teknoloji tarafından Kayseri’de 312 m² olarak yapıldı. Alanında uzman ekibiyle, Türkiye’nin en büyük led ekranını üreten Fenova, sizleri ihtiyaçlarınıza en uygun üstün performanslı led ekranlarla buluşturuyor.

Led Ekranların Tercih Edilme Sebepleri

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte reklamcılık alanındaki çözümler de çeşitlilik göstermiştir. Hedef kitleye ulaşabilmek için görsel yayının gücünden yararlanan reklam sektörü, led ekranlar sayesinde 7/24 markalarını ön plana çıkarmayı başarmıştır. Aynı anda yüzlerce kişinin ilgisini çekmeyi başaran led ekranlar, günümüz teknolojisini temsil eden bir yayın aracıdır. Gerek iç mekanlarda gerekse dış mekanlarda etkin bir yayın imkânı sunan led ekranlar, birçok sektörün vazgeçilmezidir.
En çok tercih edilen led ekranlar arasında; iç mekan led ekranlar ve dış mekan led ekranlar ilk sırada yer alır. Dış mekanlarda tercih edilen led ekranlar, iç mekan led ekranlara göre daha büyük boyutlarda üretilir. Her hava koşuluna uygun olarak üretilen dış mekan led ekranlar, gün ışığında da kaliteli bir görüntü sunar. Dış mekan led ekranlar; parklarda, AVM’lerde, caddelerde, şehir merkezlerinde, havaalanında, demiryolu istasyonlarında ve konser alanlarında sıklıkla tercih edilir. Dış mekanlara özel olarak üretilen led ekranlar, ortamın ışık şiddetine göre otomatik parlaklık ayarına sahiptir. Böylelikle gün ışığından etkilenmez ve yansıma yapmazlar. Güneş ışığında da ekrana yansıtılan reklamın başarılı bir şekilde sunumunu gerçekleştirirler. Enerji tasarrufuna sahip olan led ekranlar sayesinde en ekonomik şekilde tanıtımınızı yapabilir, müşteri kitlenizin ilgisini çekmeyi başarabilirsiniz.

Reklamcılık Sektöründe Led Ekranlar

Reklamcılık sektörünün en temel amacı, var olan bir ürünü en güzel şekilde pazarlayabilmektir. Bu pazarlama işleminin gerçekleşebilmesi için de etkin pazarlama yöntemlerine ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyacı başarılı bir şekilde gideren led ekranlar, aynı anda yüzlerce hatta binlerce kişiye ulaşmayı sağlar. Önemli olan bir markanın pazarlanması değil, en ilgi çekici şekilde pazarlanarak rakiplerden sıyrılabilmesidir. Led ekran teknolojileri, hedef kitleyi yakalayabilmenin günümüz teknolojisindeki en doğru karşılığıdır. Led ekranların yaklaşık olarak yüz bin saatlik ömürleri vardır. Yani bir led ekran hiç kapatılmadan ortalama onbir yıl sorunsuz çalışabilmektedir. En büyük avantajlarından bir diğeri de olumsuz hava koşullarından etkilenmemesidir. Yağmur, sis, kar, dolu gibi olumsuz hava koşullarında ekran parlaklığını gün ışığına göre ayarlayarak ilgili reklam ekranda yer almaya devam eder. Modüler bir yapıya sahip olmaları nedeniyle istenilen boyutta üretim imkanına sahip olmaları da led ekranların avantajları arasında yer alır. Gerek iç mekanlarda gerekse dış mekanlarda farklı boyutta ledler tercih edilebilir. Homojen bir görüntü sunan led ekranlar, kolaylıkla taşınabilen panellerden oluştuğu için pratik bir şekilde montajı gerçekleştirilebilen ürünlerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.