Necibe Türkyılmaz, Yahşihanlı kadınların gönlünde

Necibe Türkyılmaz, Yahşihanlı kadınların gönlünde
Yahşihan için her alanda mücadele eden Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a destek olmak amacıyla eşi Necibe Türkyılmaz’da önemli etkinliklere imza atıyor.

NECİBE TÜRKYILMAZ, KADINLARIN HER ZAMAN YANINDA
Kültürel odaklı ve çeşitli alanlarda yapılan çalışmalarla halkın takdirini toplayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ilçe için her türlü çaba ve gayreti gösterirken eşi Necibe Türkyılmaz’da bu konuda ciddi destek sunuyor. Başkan Türkyılmaz’ın çalışmalarına destek olmak ve üzerindeki sorumluluk yükünü hafifletmek amacıyla çalışma sergileyen başkan eşi Necibe Türkyılmaz, ilçede ikamet eden yaklaşık 700 kadınla bir araya geldi. Kadınlara özel düzenlenen akşam yemeğinde renkli görüntüler oluşurken, diğer bir yandan günün stresinden uzak kalmanın mutluluğunu da yaşadılar.

KADINLARDAN TÜRKYILMAZ ÇİFTİNE DESTEK 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda kadınlar birlik ve beraberlik örneği sergileyerek Başkan Osman Türkyılmaz ve eşi Necibe Türkyılmaz’a desteklerini gösterdi. Eypark Tesislerinde gerçekleşen yemeğe Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’da katılarak kadınlara tek tek teşekkür etti.  Başkan Türkyılmaz, “Kadınlarımız bir toplumun mimarıdır. Kadının güçlü olduğu yerde toplum güçlüdür. Bugün bizim için çok kıymetli kadınlarımızla bir araya geldik. Gündemi değerlendirerek sohbetler ettik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” dedi. 

HER ZAMAN YAHŞİHAN’IN HİZMETİNDEYİZ 
Kadınlara yönelik düzenlenen etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Necibe Türkyılmaz ise“Eşim Osman Bey ile birlikte Yahşihanlı vatandaşlarımızı her fırsatta ziyaret ediyoruz. Kadınlarımızı çok önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz etkinliklerle onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Sürekli programlarımız oluyor ama bu sefer 700 kadınımızın katılımları ile bir yemek organize ettik. Yemeğimize katılan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum.” 

ŞEHİRLERARASI GEZİLER DÜZENLENİYOR 
“Günlük olarak ev ziyaretlerine de katılan Necibe Türkyılmaz, eşi Osman Türkyılmaz’a her konuda destek oluyor. Özellikle kadın girişimci esnafları ziyaret eden Necibe Türkyılmaz, ‘Hoş Geldin Bebek Seti’ ile göz aydın ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Geçtiğimiz yıl Kadınlar Günü’nde 2 bin 500 kadını bir araya getirerek etkinlik düzenleyen Necibe Türkyılmaz, Ayşe Dinçer’in katılımlarıyla da kadınlara unutulmaz bir gece yaşatmıştı. Ayrıca Yahşihan’da ikamet eden kadınlara şehir dışı gezi programları organize eden Necibe Türkyılmaz, Konya, Nevşehir ve Bolu gibi şehirlere binlerce kadını geziye göndermişti.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.