Mutluluk Çubuğu Nedir ve Mutluluk Çubuğu Özellikleri

Mutluluk Çubuğu Nedir ve Mutluluk Çubuğu Özellikleri
 Haber Merkezi
Mutluluk çubuğu, iktidarsızlık sorunundan muzdarip her erkek için umut ışığı olmaktadır.

Siz de yaşantınızın son zamanlarında devamlı olarak ereksiyon problemleri yaşıyorsanız bu tedavi yöntemini kullanarak kısa bir süre içerisinde hayalini kurduğunuz sertleşme gücüne kolayca kavuşabilirsiniz. Aklınızdan geçen ''mutluluk çubuğu nedir?'' sorusunu duyar gibiyiz.

Mutluluk Çubuğu Nedir?

Penis implantı diğer adıyla mutluluk çubuğu, erkeğe cinsel ilişki sırasında kuvvetli bir ereksiyon sağlamak için doğrudan corpora cavernosa'ya yani penis içerisine yerleştirilen sentetik bir protezdir. Penis protezinin tüm bileşenleri deri altına yerleştirilir ve dışarıdan bakan kişiler tarafından görülemez.

Operasyon sırasında her bir penil protez hasta için ayrı ayrı seçilir. FDA onaylı iki büyük penis protezi üreticisi bulunmaktadır. Her iki üretici de ED tedavisi için çeşitli penis implantları sunmaktadır. Penil protez üretim teknolojisi, güvenilir ve dayanıklı bir protez cihaz sağlamak için son 30 yılda patentlenmiş ve iyileştirilmiştir.

Mutluluk Çubuğu Özellikleri

''Mutluluk çubuğu nedir?'' sorusuna verilecek cevap için temel özelliklerinden bahsetmek gereklidir. Mutluluk çubuğu avantajları oldukça fazladır. İstediğiniz zaman sertleşen robot bir penis gibidir. Operasyon sonrası dikiş bölgeleri iyileşince implantınız artık tespit edilemez. Tamamen vücutta gizlidir ve siz söyleyene kadar kimse bilmeyecektir.

Mutluluk Çubuğunun Penis Boyuna Etkisi

Penis implantının penisin uzunluğunu artırması amaçlanmamıştır. Temel amaç sertleşmeyi sağlayarak cinsel ilişki için yeterli düzeye getirmektir. Hastanın doğal ereksiyonunu en üst düzeye çıkarmak için çoğu implantın uzunluğu ve çevresi artar. Bu sebeple çoğu zaman oldukça sert ve eskisinden daha iri bir penis sahibi olunmaktadır.

İşlem sırasında kişiye özel mutluluk çubuğu bedenleri her hasta için ayrı ayrı seçilir. Bazı erkeklerde penis kasılması görülür, ancak bu öznel olabilir. Örneğin, uzun süredir sertleşme sorunu yaşayan erkekler önceki penis boyutlarını tam olarak hatırlayamayabilir.

İdrar Yapmaya ve Orgazma Etkisi Olur Mu?

Penil implant, silindirlerinin yerleştirme noktasından ayrıldığı için implantın idrara çıkma üzerinde bir etkisi yoktur. Bir erkek uzun süre sertleşme sorunu yaşadığında, penis küçülür ve yaralanır. Egzersiz yapmayı bırakan ve kasları kasılan bir halterci gibi. Zamanla irileşir eski haline döner. Bir erkeğin implantasyondan sonra sertleşmesi çok doğal görünür ve hissettirir. Penis implantı, duyunuzu veya orgazm yeteneğinizi etkilemez. İmplant, artık çalışmayan erektil dokunun yerini alır.

Cihaz Ne Zaman Kullanılabilir?

Doktorunuz size iki hafta sonraki bir takip randevusunda mutluluk çubuğu implantını nasıl kullanacağınızı öğretecektir. Size her gün belirli bir süre için nasıl şişirileceğine dair fizik tedavi talimatları verilecektir. Bu noktada kendinizi yüzde 100 randımanda hissetmeyebilirsiniz, ancak fizik tedaviye ne kadar erken başlarsanız, son işleviniz ve boyutunuz o kadar iyi olacaktır.

Ne kadar çabuk iyileştiğinize bağlı olarak, cinsel yaşamınıza o kadar çabuk devam edebilirsiniz. Cinsel aktiviteye dönmek için ortalama süre dört ile altı haftadır. Bu süre sonunda ''mutluluk çubuğu nedir'' sorusu sizin için de hayalini kurduğunuz cinsel gücü temsil edecektir. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. gaztekale.txt Google Dokümanlar ile açın gaztekale.txt görüntüleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.