Müge Anlı’nın programına damga vuran Sinan Sardoğan, gözaltına alındı

Müge Anlı’nın programına damga vuran Sinan Sardoğan, gözaltına alındı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında anlattıkları ile izleyenleri hayrete düşüren ve hakkında 23 adli işlem dosyası bulunan Sinan Sardoğan, çocuğa cinsel istismar iddiası ile gözaltına alındı.

KAYIP KADININ KARDEŞİNE DE MESAJ ATMIŞ
5 çocuk annesi 64 yaşındaki Arife Gökçe, 17 Aralık günü ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı ise konuyu canlı yayında incelemeye başladı. Gözler 64 yaşındaki Gökçe’nin köylüsü Sinan Sardoğan’a çevrildi. Köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkan Sinan’ın kayıp kadının kardeşine de mesajlar attığı ortaya çıktı. 

“BANA KÜFÜRLÜ MESAJLAR ATIYORDU”
Arife Gökçe’nin kaybolmasında parmağı olduğu düşünülen Sinan Sardoğan, canlı yayında yaptığı çelişkili açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Kendisinden yaşça büyük kadınlara attığı mesajları savunan Sinan, “Bana küfürlü konuşuyorlardı. Ben de onlara mesaj atıyordum.” İfadelerini kullandı. Öte yandan Sinan Sardoğan, Arife Gökçe’nin kaybolması ile bir ilgisi olmadığı öne sürdü. Daha önce Arife Gökçe’ye attığı mesajların ortaya çıkmasının ardından ise ‘Ben o mesajları attım ama Arife Gökçe’nin nerede olduğunu bilmiyorum.” dedi.

“SİNAN, YAPTIKLARININ SUÇ OLDUĞUNU BİLİYOR”
Sinan Sardoğan'ın kindar ve tehlikeli biri olduğunu dile getiren Müge Anlı, "Yayında görünen Sinan farklı. İnsanlar akli dengesinin yerinde olmadığını zannediyorlar ama Sinan'ın farklı bir iç dünyası var. Sinan, yaptıklarının suç olduğunu biliyor" diye konuştu.

“BACAKLARIMA BAKMA, YARARIM SENİN BEYNİNİ”
Öte yandan Sinan Sardoğan, canlı yayında Müge Anlı’nın bacaklarına bakarken yakalamıştı. Durumu fark eden Anlı, “Benim de bacaklarıma bakma. Sana bir uçarım buradan. Yararım senin beynini.” diyerek tepki vermişti. Sinan ise “Ben senin bacaklarına mı bakıyorum” diyerek kendini savunmuştu. 

GÖZALTI GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI
Tüm Türkiye yaşanan bu olayları merakla takip ederken, Sinan Sardoğan’ın gözaltına alındığı anlara ait olduğu belirtilen bir video sosyal medyada yayıldı. Görüntülerde Sinan’ın tedirgin bir halde olduğu görülürken, Sinan’ın pişman olduğunu söylediği iddia edildi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.