Mücadele daha canlı daha samimi sürdürülmeli

Mücadele daha canlı daha samimi sürdürülmeli
15 Temmuz Gecesi meydana ilk inen isimlerden biri olan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, hain darbe girişiminin 5. yıldönümü nedeniyle yazılı basın açıklaması yaptı. Baloğlu, FETÖ ile mücadelenin sulandırılmaya çalışıldığına dikkat çekti.

VAKUR DURUŞ 

Baloğlu 15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ terör örgütünün Türk Milletine suikast düzenlemek istediğini ancak milletimizin vakur duruşu karşısında buz gibi erimek zorunda kaldığını belirterek ‘Seneler 2021 yılını gösterdiğinde 15 Temmuz gecesi verilen mücadelenin önemi daha net anlaşılmaktadır. Hain FETÖ terör örgütü mensupları ve onun destekçilerine karşı mücadelemiz daha canlı ve daha samimi şekilde devam etmektedir. Günümüzde bir takım siyasi oluşumlarda can bulduğu net şekilde görülen bu terör örgütü mensupları çeşitli yapılanmalar ile tehlike olmaya devam etmektedir.’ dedi. 

SULANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR 

Baloğlu ‘Bu terör örgütünün her hali ile mücadele etmek milli bir görevdir. Bu mücadeleyi sulandırmaya çalışan, çeşitli bahanelerle mağdur yaratmaya çalışan kişi ve kurumlar yakınen incelenmelidir. Bu tür davranışlara müsamaha gösterilmemelidir. Şehit kanları ile sulanmış vatan toprağının müdafaasında ayrıca devletimizin bekası mevzu bahis olduğunda FETÖ ve diğer hain terör örgütlerine en sert şekilde cevap verilmelidir.  Emperyalist düzenin maşası olanlar her dönem Türk Milletinin kuyusunu kazmıştır. Bazen Etnik bazen mezhebi durumları bahane edip temellerimize dinamit döşemişlerdir.’ şeklinde konuştu. 

BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMALARI 

Baloğlu açıklamasını şöyle bitirdi; ‘Geçmişte olduğu gibi kadim milletin gereği bugünümüze ve doğmamış çocuklarımızın geleceğine de sahip çıkacağız.  15 Temmuz Darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin  Türk Milletine örnek teşkil edecek duruşu ve açıklamaları bu hain girişimin başarısız olmasında en önemli etkendir. Milliyetçi ülkücü hareket hain FETÖ terör örgütüne ve onun işbirlikçilerine karşı durmuş ve milletinizin bekasını sağlamıştır. Fetönün bütün unsurları açığa çıkartılmalıdır. Gelinen noktada başta FETÖ ve PKK terör örgütleri olmak üzere, bu terör unsurlarının kucak açanlara karşı Cumhur İttifakının ne denli gerekli olduğu gözler önüne serilmiştir. Mücadelemiz hiç bir siyasi ikbal gözetmeksizin devam edecektir. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin yıldönümünde, Fetöcü hainlerce şehit edilen Kahraman Türk evlatlarına Yüce yaradandan rahmet diler, Ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı dileriz.’ 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.