MKE’den fişek indirimi

MKE’den fişek indirimi
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) tarafından "Enflasyonla Topyekün Mücadele" kapsamında tabanca fişeği satışlarında indirim gerçekleştirildi.

YENİ EKONOMİ PROGRAMI

Enflasyonla Topyekün Mücadele" kapsamında Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) tabanca fişeği satışlarında indirim gerçekleştirildi. MKE’nin kurumsal internet sayfasında yer alan bilgilere göre; “Türkiye’nin 2019-2021 yılları arasını kapsayan, ekonomide iş planını ortaya koyan yeni ekonomi programında, temel politikaların kurgulandığı alanların başında enflasyonla mücadele gelmektedir. Bu zorlu süreçte savunma sanayinin gözbebeği olan kurumumuz da vatandaşlarımızın yanında olmaktan memnuniyet duymaktadır.”

YÜZDE 7,5 ORANINDA

Bu kapsamda Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın başlattığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası'nı sonuna kadar desteklemek amacıyla milli ve yerli üretim tabanca fişeklerinin sivil piyasa fiyatlarında 07.01.2019 tarihinden itibaren yaklaşık yüzde 7,5 oranında indirim yapılmıştır. Ülkemize hayırlı olmasını dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.