Milli sporcu ile bayan hakem dünya evine girdi

Milli sporcu ile bayan hakem dünya evine girdi
Gollboll’de dünyanın en iyi iki oyuncusundan biri olan Ekrem Gündoğdu ile Gollboll Bayan Hakemi Rabia Bal ile Kırıkkale’de yapılan düğün ile dünya evine girdi.

AKSARAY’DA TANIŞMIŞLAR

2006 yılında başladığı gollboll sporu ile peş peşe aldığı madalyaların akabinde verdiği mücadele ile dünyanın en iyi iki sporcusundan biri olan Milli sporcu Ekrem Gündoğdu, Aksaray kampında iken tanıştığı Beden Eğitimi Öğretmeni ve Gollboll hakemi Rabia Bal ile gerçekleştirilen muhteşem tören ile evlendi. 31 Temmuz’da ilk Düğünün Aksaray’da muhteşem organizasyonla yapılmasının ardından, Baba ocağı Kırıkkale’de yapılan düğünle dünya evine giren Ekrem Gündoğdu'yu düğününe takım arkadaşları ve ilk olarak hocalığını antrenörlüğünü yapan Osman Karalı yalnız bırakmadı.

PİSTTEN İNMEDİLER

Kırıkkale’de DİVA Düğün Salonunda yapılan düğünde, yöresel oyun havaları ve halaylar çekildi. Takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan sporcular, pistten bir an olsun inmedi. Baba Kazım Gündoğdu gurur duyduğum oğlum Ekrem'in bu başarıların madalyaların şampiyonaların ardından evlenmesi bizi çok mutlu etti. Aksaray'dan gelen dünürlerimiz ve misafirlerimiz adına Allah da onları huzurlu ve mutlu etsin. Düğünümüze uzaktan yakından katılan bütün dost ve akrabaların yanı sıra Bahşılı Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin’in, 15 yıllık Hocası ve Antrenörü Osman Karalı ve takım arkadaşlarına basın mensuplarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.