Milletimizin kahramanlık destanı 

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Tekbıyıkoğlu, “Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi İlimizde de geleceğimize sahip çıkan halkımız,  hain darbecilere geçit vermeyerek büyük bir kahramanlık örneği sergilemiştir” dedi.

  • Gündem
  • 14 Temmuz 2022
  • 13:06
Milletimizin kahramanlık destanı 

BÜYÜK BİR KAHRAMANLIK ÖRNEĞİ SERGİLEMİŞTİR
Tekbıyıkoğlu, “  Aziz Milletimizin demokrasisine, bayrağına sahip çıktığı, vatanımızı işgal etmek isteyenlere karşı yeni bir destan yazdığı, karanlık geceden aydınlık güne çıktığımız 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının üzerinden altı yıl geçti.  Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz içerisine yuvalanmış hain FETÖ/PDY terör örgütü mensupları, o gece tarihimizdeki en alçak kanlı darbe girişimini yapmaya kalkıştılar. Ülkemizin geleceğine kast eden hain kalkışma karşısında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla Aziz Milletimiz, sel olup meydanlara akmıştır. Ülkemizin her karış toprağında olduğu gibi İlimizde de geleceğimize sahip çıkan halkımız,  hain darbecilere geçit vermeyerek büyük bir kahramanlık örneği sergilemiştir.”   

UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ.
“15 Temmuz; birlik ve bütünlüğümüze kast etmeye çalışan hain odakların, millet duvarına çarptığı tarihin adıdır. 15 Temmuz; milli iradenin, cesaretin, dik duruşun ve vatan aşkının hainlerin planlarına üstün geldiği büyük bir demokrasi mücadelesidir. Bu mücadelenin ve zaferin kahramanları aziz milletimizin tamamıdır. 15 Temmuz; tüm Türkiye’nin, milletimizin her bir ferdinin zaferidir.  Bin 500 yıllık Türk-İslam tarihinde eşi ve benzeri görülmemiş böyle bir ihaneti asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. “


İSTİKLÂL VE İSTİKBÂLİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ
“Mazisi şan ve şerefle dolu tarihimizden aldığımız güçle, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli irademizi yok etmek ve hürriyetimizi elimizden almak isteyenlere karşı, milletçe tek vücut olarak istiklâl ve istikbâlimize sahip çıkacağız. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak ve 2023 hedeflerine taşımak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz gecesi devletimizin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, milli irademize sahip çıkan siz değerli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Haber: Burak Çalışkan 
 


İlginizi Çekebilir

Pehlivanlı: “Güçlü Türkiye için durmadan ilerleyeceğiz”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin 2053 vizyon planı hazır!

İlginizi Çekebilir

Milletimiz demokrasiye sahip çıktı 

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

34590

Orhan Kılıç’tan 71 öğrenciye burs 

Milletvekili Kılıç: "Türkiye’nin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var"

Kırıkkalelilere özel konser

Kırıkkale’de 73 bin trafiğe kayıtlı araç var 

Türkyılmaz, Eris varyantı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı 

Faili meçhul hırsızlık olayları aydınlatıldı 

SIRADAKİ HABERLER