Millet İttifakı’ndan Zafer Partisi’ne ziyaret 

Millet İttifakı’ndan Zafer Partisi’ne ziyaret 
  Hafta sonu gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Millet İttifakı İl Başkanları, Zafer Partisi İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdiler.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Pazar günü Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında yeniden sandık başına gidecekler. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararının ardından Millet İttifakı Kırıkkale İl Başkanları, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Millet İttifakı adayları, Zafer Partisi İl Başkanı Emin Erkeç’i ziyaret etti. Ziyarette hafta sonu yapılacak olan seçim kapsamında yapılan ve yapılacak çalışmalar anlatıldı.

ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkeç, “Millet İttifakının Kırıkkale İl Başkanları ve temsilcileri Zafer Partisi İl Başkanlığımıza ziyarette bulunmuşlardır.  28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde izlenecek yol ve seçim güvenliği hususunda istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda hareket edilecektir” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.