Millet İttifakı ilk turda kazanacak

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, 14 Mayıs’ta milletin sandıkta gereken cevabı vereceğini söyledi.  

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ORHAN KILIÇ: “CADDEDE, SOKAKTA, KASABADA, KÖYDE BÜTÜN VATANDAŞ MEVCUT SİSTEMİN ARTIK DEİŞMESİNİ İSTİYOR”

GÜNEŞ GİBİ DOĞACAĞIZ 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi kapsamında İYİ Parti Milletvekili Adayı Orhan Kılıç, parti teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Kılıç, siyaset arenasındaki yaşadığı yoğunluğu ve gündemi Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e anlattı. Soruları şeffaflıkla cevaplayan Kılıç, “15 Mayıs sabahı Türkiye’nin üzerine bir güneş gibi doğacağız. Millet İttifakı, Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulacak ve inşallah milletimiz, ilk turda bize teveccüh göstererek bu işi noktalayacaktır” dedi.  

HEDEFİMİZ 3-0 YAPMAK 
Aday adaylık süreci sonrası adaylık sürecinin yaşandığını vurgulayan Kılıç, “Aday adaylığında herhangi bir adaylığın sırasına talip olmuyoruz. Bunu parti yöneticileri ve genel merkez belirliyor. Aday adayı olduk, olanda hayır vardır dedik. Partimiz bizi ikinci sıraya uygun gördü. 
İnsanız nefsimiz var. Herkes yukarıda konumlanmak ister ancak benim açımdan problem olmadı. Bugünkü performansımı, bugünkü azmimi birinci sırada olsam ancak bu kadar yapabilirdim.  Sıra açıklandıktan sonra evet bir şey yazıyorsunuz ama o çok sıka sürdü ertesi günden itibaren sahalardayım o süreci aştım çoktan.” 

KIRIKKALE’DE BİRİNCİ OLACAĞIZ
Kırıkkale’de hedeflerinin 3-0 yapmak olduğunu dile getiren Kılıç, “Bütün stratejimiz bu şekilde ilerliyor. Benim sırayla ilgili iki ya da üç yapsın gibi ona odaklanmıyorum. Tamamen benim odaklandığım konu İYİ Parti’yi Kırıkkale’de en iyi şekilde ifade etmek vatandaşlarımızla fikirlerimizi düşüncelerimizi buluşturmak ve maksimum düzeyde oy almak oyumuz neticesinde de zaten çıkaracağımız milletvekili sayımız ortaya çıkacak hedefimiz elbette üç sıfır yapmak.”

MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDEYİZ 
Sahada insanın kendini gördüğünü belirten Kılıç, “Kırıkkale’nin beni sevdiğini biliyorum. Kadirşinas bir milletimiz var. Ama sahada bu kadar bana samimi davranacaklarını, bu kadar sevgi göstereceklerine inanmıyordum. Bu durum beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Kendimi rahat bir şekilde zorlanmadan ifade edebiliyor ve seçim çalışmalarını yürütebiliyorum. Seçim çalışmalarında her şeyden önce herhangi bir propaganda yaparak değil, halkın önceden gönüllerine girmeyi, onların sevgisini kazanmayı hedefliyorum.”

KIRIKKALE’NİN İKİ TEMEL SORUNU VAR
Geçmiş yıllarda Kırıkkale’nin göç aldığını şimdilerde ise göç verdiğini söyleyen Kılıç, “İki temel sorunla karşı karşıyayız. Yeteri kadar istihdam alanının olmayışı, diğeri ise sosyal anlamda insanların arzu ettikleri kültürel ve yaşam alanlarının olmaması. Vatandaşlarımız kendi memleketinde, kendi mesleklerini yaparak ve yeteri düzeyde kazanç elde ederek istenilen refah seviyesini yakalayabileceği bir alan olduğunda Kırıkkale göç vermekten kurtulacak, hatta göç alan bir şehir haline gelecektir. Refah seviyesiyle birlikte sosyal ve kültürel alanların çoğalmasıyla Kırıkkale çok daha hızlı büyüyecek ve gelişecektir.”

VATANDAŞ ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR 
Kırıkkale’nin her köşesini, köyünü, ilçesini gezdiklerine dikkat çeken Kılıç, “Vatandaşlarımız artık bir değişim bekliyor. Köyde de, kasabada da, her yerde bunu görebiliyorum. Kamu, özel, sanayici, esnaf bütün meslek gruplarında bir değişim beklentisi var.  İnsanlarımız bu değişimin olması gerektiğinden söz ediyorlar. İkinci talep ise insanların ekonomik olarak yaşamlarının inanılmaz zor boyutlarda olduğu ve artık bunun üzerinde daha ne olabilir ki? Sorusuyla kendilerini sorguluyor ve bir çıkış yolu arıyor. 14 Mayıs’ta sandık başına gidecek olan aziz milletimiz bu değişimin kararını verecektir. Millet İttifakı ilk turda seçimi kazanacak ve milletimiz beklediği o güzel günlere kavuşacaktır. Çünkü milletimizin artık dayanacak gücü kalmadı, ayakta duracak ne dermanı ne de takati kaldı.”

MİLLETVEKİLLERİ GÜÇ BİRLİĞİ SERGİLEMELİ
Kırıkkale’ye yapılacak olan her yatırım için diğer siyasi vekillerle bir araya gelmekten asla çekinmeyeceğini söyleyen Kılıç, “Mevcut milletvekillerinin her birinin birbirinden değerli. Hepsiyle bir hukukumuz var. Fakat bir cenazede bile yan yana gelmemeye özen gösteren eski, yeni ya da mevcuttaki arkadaşlarımız var. Partiler, siyaset yapmak bir araç ve bizde kendi dünya görüşümüze, kendi fikriyatımıza yakın olan en yakın partiyi ya da birebir uyan partiyi tercih ediyoruz. Burada bu bir ayrışmaya, kutuplaşmaya, hatta ve hatta düşmanlaşmayı da ortaya çıkarmamalı. Hangi partiden seçilirse seçilsin şehrin menfaatine yapılacak işler noktasında kimse birbirini tıkamamalı. Milletvekilleri, şehre yapılacak olan yatırımlarda ortak akılla hareket ederek, güç birliği sergilemelidir. “

MEMLEKETİMİZ İÇİN AYNI MASADA OLACAĞIM 
“Hangi partiden olurlarsa olsunlar bütün milletvekilleri şehre daha güçlü şekilde yatırım getirmeleri gerekirken tamamen birbirlerinden kopukluk yaşayabiliyorlar. Herhangi bir partiye mensup milletvekilimizin bir projesini, diğer bir milletvekilimizin engellemeye çalıştığına ya da sahiplenmeye çalıştığına şahit oluyoruz. Ben hem karakter itibariyle hem de siyasi vizyonum açısından mevcut ve diğer seçilecek olan milletvekili arkadaşlarım ile bunu kıracağımı düşünüyorum. Birlikte aynı masa etrafında oturabilmek, memleket meselesine kafa yormak, memleket meselesine çözüm bulmak için kafa yoracağıma söz veriyorum” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


64567523148d0.kilic1.png

64567523196b1.kilic2.png

64567523b8815.kilic4.png

64567524009b7.kilic3.png

6456752457ffd.kilic5.png

645675249eb0b.kilic6.png

64567524f3385.kilic7.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.