MHP’den muhteşem buluşma 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde artık son viraja girildi.

SEVGİ YOLU HINCAHINÇ DOLDU TAŞTI 
Kahramanmaraş merkezli 12 il genelinde meydana gelen depremin ardından seçim startının verilmesiyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de sahaya inen ilk siyasi partilerden oldu. Gencinden yaşlısına, partiye gönül veren herkes aylardır sahada etkin bir mücadele sergiledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 28. Dönem için milletvekili göndermek isteyen MHP’nin gönüllüleri, seçimin son gününde Sevgi Yolu üzerinde bulunan seçim merkezindeki büyük buluşmada bir araya geldi. 10 bin kişinin katıldığı buluşmada Sevgi Yolu hıncahınç doldu taştı. 


10 BİN KİŞİ KATILIM SAĞLADI 
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği büyük buluşmada MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk, milletvekili adayları Av. Melike Boran İsmailoğulları, Menderes Eray, MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, il, ilçe, parti yönetimi, parti üyeleriyle MHP’ye gönül veren 10 bin kişi katılım sağladı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI 
Büyük buluşmaya katılan binlerce vatandaşa ücretsiz et döner ve ayran ikramı yapıldı. Sevgi Yolu üzerinde buluşan kalabalık, ellerinde parti ve Türk bayraklarıyla MHP için slogan attılar. Partililer, Öztürk’ü ve diğer milletvekili adaylarını TBMM’ye göndermek için birlik ve beraberlik mesajı verdiler. “Kırıkkale kefil, Öztürk vekil”, “MHP 3-0” şeklinde slogan attılar. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda buluşan binlerce kişi milletvekili Öztürk’ün önderliğinde yürüyüş gerçekleştirdiler.

ERAY: “MHP YENİDEN TBMM’DE OLACAK”
Yürüyüşün ardından binlerce kalabalığa hitap eden milletvekili adayı Menderes Eray, bu kalabalığın MHP’nin yeniden TBMM’de olacağının bir göstergesi olduğunu söyledi.  Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok daha fazla milletvekili ile çok daha güçlü şekilde meclise gireceğini belirten Eray, “Milletimize sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Şehit kanlarıyla sulanan bu aziz vatanımızı bölmek için girişimlerde bulunan 6’lı masaya ve diğer destekçisi terör partisine bizim milletimiz gereken cevabı 14 Mayıs’ta verecektir” dedi. 

GELİN MECLİSE KADIN BİR MİLLETVEKİLİ GÖNDERELİM
Kadınların siyasette olmazsa olmaz olduğunu dile getiren MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Melike Boran İsmailoğulları, “Kırıkkale, tarihinde meclise hiç kadın milletvekili göndermemiş. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, meclise kadın bir milletvekili göndermek için sizlerden destek bekliyoruz. Kadın, hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de olmazsa olmazdır. Biz siyasete kadın eli değdirmek için buradayız ve bunu da sizlerin desteği ile başaracağız. Kadınlarımızı mecliste çok daha güçlü temsil edeceğiz. “

BU KALABALIK, TBMM YOLUNUN PUSULASIDIR
Büyük buluşma etkinliğine katılan binlerce kişiye teşekkür eden Öztürk, bu kalabalığın TBMM yolunun bir pusulası, TBMM yoluna gidilecek olan bir yolun güvencesi olduğunu dile getirdi. Yeni dönemde yine hizmet için gece gündüz demeden çalışacaklarına vurgu yapan Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yıllardır devletinin ve milletinin yanında olan bir parti olduğunu vurguladı. MHP’ye verilen her oyun PKK’ya sıkılan bir kurşun olduğunu söyleyen Öztürk, Millet İttifakı’na verilen her desteğin ise PKK’ya sağlanan mermi desteği olduğunu dile getirdi.  Öztürk, “Bu seçim ülkemiz için çok önemli. Sandık başına gittiğinizde Selahattin Demirtaş’ı cezaevinden çıkartacağız diyenleri düşünerek oy verin. Hep birlikte yeniden Cumhur İttifakı’nı güçlü kılalım” dedi. 

DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ 
Öztürk, Cumhur İttifakı’nın vatan ve millet bekası için sahada mücadele sergilediğini dile getirdi.  MHP’nin yıllardır bu düşüncelerle hareket ettiğini belirten Öztürk, “TBMM’de daha güçlü olmamız için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Aziz milletimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı yeniden ülkemizin bekası için yeniden iktidara gelecektir” dedi.  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin çok büyük önem taşıdığını söyleyen Öztürk, MHP’nin hiçbir çıkar beklemeksizin her zaman olduğu gibi devletinin ve milletinin yanında olduğunu söyledi.

Haber: Ahmet Gökdemir Foto: Burak Çalışkan 


 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.