MHP’den Kırıkkale’ye 3 günlük yoğun program

MHP’den Kırıkkale’ye 3 günlük yoğun program
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlanma Toplantısı’ düzenledi. 

TOPLANTILAR DÜZENLENDİ
MHP tarafından ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı’ çerçevesinde 17-19 Haziran 2022 tarihleri arasında Kırıkkale’nin tüm ilçelerinde toplantılar gerçekleştirildi. Toplantılara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevlendirilen MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri; Prof. Dr. Ahmet Kürşat Azkur, Prof. Dr. İbrahim Uzun, Abdullah Bahadır Alperen katıldı. 

MHP’Lİ ÖZTÜRK ‘MHP KIRIKKALE’NİN HER İLÇESİNDE SAHADA SİZLERLE’
Söz konusu ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıların’da konuşan Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; “Sayın Genel Başkanımızın Kırıkkale’ye çok selamları var. Son üç günde Kırıkkale’de adım atılmadık yer bırakmadık. Üç gündür Sulakyurt, Delice, Balışeyh, Bahşılı, Karakeçili, Çelebi, Keskin ve Yahşihan’da gerçekleştirdiğimiz yoğun toplantı ve ziyaretlerimizin son ayağını Merkez İlçemiz’de gerçekleştirdik. Bu toplantıda sizlere bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’yi her alanda koruyan, savunan, ön alması için gayret gösteren, güçlü geleceği için gecesini gündüzüne katan ‘Cumhur İttifakı’nı, son zamanlarda tökezletmek, gücünü kırmak, İttifaka nifak sokmak için yerli ve yabancı müdahalelere şahit oluyoruz. Unutmayalım ki; Türkiye’nin geleceğini inşa edecek ittifak; “Cumhur İttifakı”dır. Huzur dolu, refah içindeki geleceğe ulaştıracak irade cumhurun tertemiz iradesidir.” dedi.

“MİLLET İTTİFAKI NEREDE TERÖRİST VARSA SAHİP ÇIKIYOR”
Milletvekili Öztürk; yoğun kalabalığın olduğu toplantıda konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “6+1’li masanın etrafında olanlara bir bakıyorsunuz; FETÖ’ye sahip çıkmış, bir bakıyorsunuz PKK’yı sahiplenmiş, bir bakıyorsunuz Batılı ülkelerin Türkiye aleyhine olan politikalara sıkı sıkıya sarılmışlar. Allah aşkına gayri milli söylemlerle, nereye varacaklarını sanıyorlar. Bugün burada bulunan sizleri bu çirkin politikayla kandırabilecekler mi?” dedi.

“POLİSE EL KALDIRANLARIN BARINDIĞI HDP BİR AN ÖNCE KAPATILMALIDIR”
Toplantıdaki konuşmasında geçtiğimiz günlerde polise yumruk atan HDP’li milletvekilini de eleştiren MHP’li Öztürk; “PKK terör örgütünün kontenjanından TBMM’ye giren kadın milletvekilinin, vatansever bir anlayışla ve mevzuatlar çerçevesinde görevini yerine getiren polis memurumuza yumruk attığına şahit olduk. Türkiye Cumhuriyeti’nde askere, polise, masum vatandaşlarımıza saldıran, toplumsal huzuru bozmak, iç barış ortamını yıkmak için nifak saçan, önüne gelene hakaretlere yağdıran hiç kimse bu milletin mensubu olamaz, olamayacaktır. Bir yandan devletten maaş alacaksın, diğer taraftan Hazine yardımlarını Kandil’e gönderme ulaştırma çabasına gireceksin sonra da, hem devlete ve millete iftiralar atıp güvenlik görevlilerimize fiili ve fiziki saldırıda bulunacaksın. TBMM’de dokunulmazlık dosyaları gelir gelmez bunların tamamının milletvekilliğinin sona ermesi için destek olacağız. Bu terör sevicilerinin toplandığı HDP’nin de bir an önce açılmamak üzere kapatılması bu bakımdan çok büyük önem arz etmektedir. Devletin parasıyla, devlete düşmanlığı asla kabul edemeyiz.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.