MHP’de salonlara sığmayan bayramlaşma 

MHP’de salonlara sığmayan bayramlaşma 
Kırıkkale MHP İl Başkanlığında büyük ve coşkulu bir kalabalık nedeniyle bayramlaşma töreni sokağa taştı. 

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Belediye Başkanları ve İl, İlçe parti yöneticileri ile çok büyük bir kalabalığın katıldığı bayramlaşma töreninde Milletvekili Öztürk; “Hep bir arada kaçıncı bayramımızı kutluyoruz. Ancak bugünkü kalabalığın karşısında etkilenmemek mümkün değil. Her geçen gün daha da kalabalıklaşan birlikteliğimiz gösteriyor ki; ‘Üç Hilal’i Kırıkkale’de zafere taşıyacağımızdan hiç kimse şüphe duymamalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Liderimiz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde ‘Cumhur İttifakı’nı, ‘Güçlü Türkiye’ ve ‘Aziz Milletimizin daha fazla refahı için planlarını’ her karşılaştığımız Kırıkkaleli hemşehrimize ayrı ayrı anlatmaya devam edeceğiz.”


CUMHUR İTTİFAKI’NI ANLATIYORUZ 
“Cumhur İttifakı’nı anlattığımızda nasıl ki, yanımız yöremizdeki kalabalık daha da artıyorsa, Haziran 2023 seçimlerinde de kazanan yine Aziz Milletimiz ve Cumhur İttifakı olacaktır. Bugünkü müthiş kalabalık ve sizlerin Milliyetçi Hareket Partisi’ne duymuş olduğunuz güven, vermiş olduğunuz destek hiçbir zaman unutulmayacaktır. Ayrı ayrı bayramınız mübarek olsun, birlikteliğimiz, gücümüz, kalabalığımız bugünden daha da fazla olsun. Koşturacağız, koşturacağız Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve Cumhur İttifakı’nı zafere ulaştıracağız.” şeklindeki açıklaması sokakta büyük alkış aldı.


ÖZTÜRK VE TEŞKİLATTAN ZİYARETLER 
MHP Milletvekili Halil Öztürk’ün; bayram öncesi ve bayramda Kırıkkale’nin onlarca köyünü ziyaret ederek, bayramlaşması ve hasbıhal etmesi bu köylerde memnuniyet yarattı. Diğer taraftan Milletvekili Halil Öztürk’ün; köy ziyaretlerinde vefat eden köy sakinlerinin kabristanlarını da ziyaret ederek, dua etmesi büyük takdir topladı. MHP’li Öztürk’ün ziyaretlerinde ‘Cumhur İttifakı’nı ısrarla anlatması, kafalardaki soruları cevaplandırması büyük destek aldı. MHP’li Öztürk; ‘Önce Ülkemiz ve Milletimiz, sonra Biz ve Partimiz’ diyerek, düştük yollara, gece-gündüz demeden bizleri ağırlayan, kapısını açan, misafir eden çok sayıda çiftçimize, köylümüze ulaşmanın huzurunu yaşıyorum. Çoğuyla zaten çok sık bir araya geliyoruz, ancak bu sefer biz onların kapılarına giderek, Milliyetçi Hareket Partisi için onların ne kadar önemli ve değerli olduğunu göstermek istedik. 


BİZİ SOKAKLARA HEMHAL EYLEYEN KIRIKKALE SEVDASDIR
“Bizi sokaklara hemhal eyleyen Kırıkkale sevdasıdır, bu tutkudan vazgeçemeyiz.” diyen milletvekili Halil Öztürk; “Ziyaretlerimizi il ve ilçe teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızla sürdürmeye devam edeceğiz. Bizim gücümüz, gayretimiz; bu topraklardan, hemşehrilerimizin koca yüreğinden gelir. Ne kadar çok kapı çalar, ne kadar çok el sıkar, ne kadar çok gönüle dokunursak Milliyetçi Hareket Partisi olarak o kadar huzur bulur, motive oluruz. Biz; vatan, millet sevdalısı bir Partiyiz, bunu da tüm Kırıkkale’ye anlatıyor, vatan millet sevdalısı her hemşehrimizi de çalışmalarımızda yanımıza katıyor ve desteklerini alıyoruz.” diyerek, Kırıkkale’nin güçlü geleceği ve mutlu yarınları için gece-gündüz demeden kapıları aşındıracaklarını savundu.  

  
Haber: Ahmet Gökdemir    
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.