MHP’li Öztürk; “Saldırgan yakalanarak hakim karşısına çıkarılsın”

MHP’li Öztürk; “Saldırgan yakalanarak hakim karşısına çıkarılsın”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a yönelik yapılan darp girişimini TBMM’ye taşıdı. Öztürk, Türkyılmaz’ın, yürüyüş yaptığı sırada tanımadığı bir kişi tarafından darp edilmesini kınayarak, faillerin biran önce bulunmasını istedi.

BİLİNÇLİ YAPILAN SALDIRI OLABİLİR
Milletvekili Öztürk açıklamasında; “Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz; tıpkı diğer belediyelerimizde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışını başarılı bir şekilde temsil eden başkanlarımızdandır. Hemen hemen her kalbe dokunmayı görev bilmiş kıymetli Başkanımızın, her akşam rutin yaptığı yürüyüş ve saha denetimlerinde yolda karşılaştığı kişi tarafından saldırıya uğrayarak, darp edilmesi kabul edilemez bir durumdur. Saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin biran önce yakalanarak, hâkim karşısına çıkarılması en büyük ve haklı beklentimizdir. Bu bakımdan olayın aydınlatılması için tüm yetkilileri göreve çağırıyoruz.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR
TBMM’deki açıklamasında Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın yalnız olmadığının da altını da çizen Öztürk; “Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz’ın her daim yanındayız. Bu menfur olayın biran önce aydınlatılması için, yakın takipçisi olacağız, ilgili kurumlarla iletişim halindeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi, her daim hizmetten yana olmuş, gönüllere taht kurmuştur. Kimse bu tip saldırılarla millete hizmet yolunda Milliyetçi Hareket Partisi’ni engelleyemez, durduramaz, korkutamaz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin her neferi bugüne kadar milletimizin mutluluğu için her türlü fedakârlığı yapmış, bundan sonra da yapacaktır. Bu tip olayları gerçekleştirilen cahillere gerekli en ağır cezanın verilmesini haklı olarak bekliyoruz.” diyerek, bir kez daha Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.