MHP Kırıkkale İl Teşkilatı, basın mensupları ile bir araya geldi

MHP Kırıkkale İl Teşkilatı, basın mensupları ile bir araya geldi
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ulusal ve yerel medyada görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 

MHP YEREL VE ULUSAL BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU
MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı’nın önderliğinde düzenlenen yemeğe, MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen yemek organizasyonu hoş sohbete sahne oldu.

“GİZLİ BİR KAHRAMAN GİBİ”
Basın görevlilerinin gizli bir kahraman olduğunu belirten Abalı burada yaptığı konuşmada; “Basınımızda hem biz siyasetçilerin hem de protokolün bu ülkeye, bu millete ve bu vatana hizmet etmek isteyenlerin denetçisi gibi çok önemli sorumluluk alıyorlar. Nasıl ki; yasama, yürütme ve yargı birbirinden ayrıysa bunu denetleyen kollar varsa basın da bunları denetleyen bir organ gibi. Adeta gizli bir kahraman gibi. Sizlerle istişare etmek, sorunları paylaşmak, yol haritası belirlemek bizim için çok kıymetli. Bu nedenle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hepiniz ile görüştüm. Tekrardan katıldığınız için teşekkür ederim. Her zaman Murat Abalı olarak yanınızdayız” dedi.
 


5ffdb136a1dc1-mhp (2).jpg

5ffdb136d3e94-mhp (1).jpg

5ffdb137559f0-mhp (3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.