Mezarlıklardaki yabani otlar temizleniyor

Mezarlıklardaki yabani otlar temizleniyor
Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü birimleri, kent genelinde bulunan mezarlıklarda, yabani otlarla mücadele çalışmalarına başladı. 

RAHAT ORTAMDA ZİYARET
Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı İlaçlama Birimi ekipleri, vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat bir ortamda yapabilmeleri amacıyla, mezarlıklarda temizlik çalışmalarına başladı. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte mezarlık alanlarında yeşeren yabani otlarla mücadele ekipler ayrıca, ilaçlama işlemi de yapıyor.

İLAÇLAMA ÇALIŞMASI
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla mezarlıklarda yoğun bir çalışma başlattıklarını aktaran Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı İlaçlama Birimi ekipleri, “Mezarlık alanlarımızın daha temiz ve güzel bir görünüm kazanması amacıyla yaz aylarında otların kurumasından dolayı çıkabilecek yangınların önlenmesi, kabristan ziyaretlerinde herhangi bir sorun yaşamaması için mezarlıklarda yabani otlara karşı yoğun bir şekilde ilaçlama çalışması başlattık. Yakınlarını kaybeden tüm hemşehrilerimizin, kabir ziyaretlerinde rahat etmeleri ve temiz bir ortamla karşılaşmaları için çalışıyoruz.” ifadesini kullandılar.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.