Mezarların bakımını Yahşihan Belediyesi yapacak

Mezarların bakımını Yahşihan Belediyesi yapacak
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şehir dışında olan ve koronavirüs nedeniyle bayramda memleketlerine dönemeyecek olan vatandaşların, mezarlık bakımlarını Yahşihan Belediyesinin yapacağını söyledi.

HOPARLÖRDEN DUALAR OKUNACAK
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, koronavirüs dolayısıyla Ramazan Bayramı’nda Yahşihan’a dönemeyecek olan vatandaşların, aile mezarlığı bakımlarının belediye tarafından yapılacağını belirtti. Memleketlerine dönemeyecek olan vatandaşların Belediye Whatsapp İhbar Hattı veya Yahşi Masa üzerinden kendilerine ulaştıkları takdirde mezarlık bakım hizmeti verileceğini belirten Türkyılmaz, ayrıca Yahşihan’da bulunan mezarlıklarda genel bakım yapılacağını ve belediye hoparlörlerinden dua okunacağını söyledi.

MEZARLIKLARDA GENEL TEMİZLİK YAPILACAK
Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Türkyılmaz, “Sevgili hemşehrilerim Ramazan Bayramı yaklaşıyor, bayramda değerli büyüklerimizi koronavirüs dolayısıyla ziyaret edemezseniz bizlere Whatsapp ve Yahşi Masa üzerinden ulaştığınız takdirde, mezarlarımızın bakımı ve temizliğini belediye çalışanları olarak biz gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda mezarlığımızın genel bakımını yapacağız ve belediye hoparlörlerinden dualarını edeceğiz. Buradan, koronavirüs dolayısıyla gelemeyen hemşehrilerimizin bayramlarını şimdiden kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyor.
 


5ebd73bd951a1-yahsihan mezarlik (1).jpg

5ebd73bdba1ee-yahsihan mezarlik (2).jpg

5ebd73be0b052-yahsihan mezarlik (3).jpg

5ebd73be3ca12-yahsihan mezarlik (4).jpg

5ebd73be6a8af-yahsihan mezarlik (5).jpg

5ebd73beb2fdc-yahsihan mezarlik (6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.