Meteoroloji açıkladı, Kırıkkale yağışa hasret kalacak!

Meteoroloji açıkladı, Kırıkkale yağışa hasret kalacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Kırıkkale’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerine çıkması beklendiği belirtildi. Ayrıca yapılan açıklamada, önemli bir yağışın beklenmediği bilgisine yer verildi.

HAFTA SONU SICAKLIK 13 DERECE
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının artacağı yönünde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizde mevsim normalleri civarı ve yer yer altında seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren artamaya başlaması ve hafta sonu bölge genelinde, mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor.
Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıkların önümüzdeki hafta boyunca devam edeceği ve bölge genelinde önemli bir yağış görülmeyeceği tahmin ediliyor. Hafta sonu Kırıkkale’de beklenen en yüksek hava sıcaklığının ise 13 derece civarında olması bekleniyor.” 

ZEHİRLENMEYE DİKKAT
Vatandaşları soba zehirlenmesine dikkat etmeleri konusunda uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, “Bölge genelinde, rüzgarın güney yönlerden orta kuvvette ve yer yer kuvvetli esmesi beklendiğinden, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmelere ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.