Memur-Sen’den Müftü Yaşar'a hayırlı olsun ziyareti

Memur-Sen’den Müftü Yaşar'a hayırlı olsun ziyareti
Memur-Sen İl Başkanlığı, Kırıkkale’ye ataması gerçekleşen İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan beraberindeki İl Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’a görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Akdoğan, “Bu yeni görevlendirmenin başta ilimiz, müftümüz ve tüm diyanet çalışanlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

“BİRLİKTE HAYIR AYRILIKTA AZAP VAR”
Ayrıca, ziyarete ilişkin açıklama yapan Akdoğan “Memur-Sen Konfederasyonu olarak milletimizin menfaatine olacak her faaliyete destek vererek, yapıcı bir anlayış içerisinde bulunduk. Bu düsturla Sayın Müftümüze gerek Memur-Sen İl Başkanlığı olarak, gerekse de Diyanet-Sen Şube Başkanlığımız olarak destek vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz. Bizler içimizde istişare etmenin önemine inanan bir yönetim anlayışı ile çalışmaktayız. Bu anlayışımız halkımızın faydası doğrultusunda tüm kurumlarımızla olan çalışmalarda da devam etmektedir. Sayın Müftümüz ile birlikte çalışacağımız görevi süresince istişare içerisinde olacağımıza yürekten inanıyorum. Hadis-i Şerif’te de belirtildiği üzere “Birlikte hayır ayrılıkta azap var.” şeklinde görüşlerini ifade etti.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.