Medyum Ali Gürses havas ilmindeki başarılarını sürdürüyor

Medyum Ali Gürses havas ilmindeki başarılarını sürdürüyor
Bilinen ve insanların kullanımına sunulmuş ilimlerin en kadimleri arasında gösterilen, çok kapsamlı olması nedeniyle çoğu insanın hayatı boyunca öğrenemediği havas ilmi, medyumluk mesleğinin temellerini oluşturuyor. Medyumluk yalnızca havas ile gerçekleştirilebilen bir meslek olmasa da havas konusunda uzman olmayan bir medyumun başarılı çalışmalar yapması mümkün olamıyor.

Türkiye’de havas ilmi denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden biri olan Medyum Ali Gürses, bu alanda yaptığı çalışmalar ile isminden uzun süredir söz ettiriyor. Çok kapsamlı olan ve büyük bir tecrübe gerektiren havas ilmi, Medyum Ali Hoca gibi isimler sayesinde Türkiye’de gelişiyor ve tüm dünyanın ilgisini çekiyor.

Tarihin En Eski Bilgilerinden: Havas İlmi
Havas ilminin kökenleri oldukça eskiye dayanmakta. Dünyanın belki de en eski ilimlerinden biri olan havasın insanlık tarihi ile yaşıt olduğu düşünülüyor. Medyum Ali Gürses gibi havas üstatlarının üzerinde çok uzun yıllardır çalışmalar yürüttüğü bu ilim geliştikçe yepyeni şeyler öğreniliyor.

Havas ilminin kullanım alanları da oldukça geniş. Bu ilmim aracılığıyla çeşitli çalışmalar yürüten Medyum Ali Hoca, vefklerden yıldızname gibi işlemlere kadar her şeyde havastan yararlanılabileceğini belirtiyor.

Bu alanın uzman isimlerinden Medyum Ali Gürses, havas ilmi ile ilgili pek çok bilgi edinilmiş olsa da hala yeni yeni konuların öğrenilmeye devam ettiğini belirtiyor. Binlerce yıllık, belki de insanlıkla eşit olan bu ilmin keşfedilmeyi bekleyen pek çok sırrı bulunuyor.

Havas gibi ilimlerin eğitim süreçleri fazlasıyla kapsamlı ve karmaşık geçiyor. Medyum Ali Hoca gibi bu alanda başarılı çalışmalar yürüten isimler daha çocukluk yıllarından itibaren bu konuda kendilerini geliştirmeye başlıyor. Yaptıkları uygulamaların başarılı olması adına hem teorik hem de pratik eğitimden geçen medyumlar, en sonunda bu bilgileri kullanabilir hale geliyor.

Havasın en önemli özelliği, verilen bilgilerin halkla paylaşılmaması, kötü niyetli insanların eline geçmemesi ve bozulmadan aktarılması için oldukça iyi saklanıyor olması. Medyum Ali Gürses gibi isimlere sadece üstatları tarafından, el verme yöntemi ile aktarılan bu bilgiler bu sayede nesiller boyunca korunabiliyor. Bilginin korunması neticesinde ise etkisi her dönem aynı kalıyor.

Havas alanında gerçekleştirdiği yüksek başarılı çalışmalar ile tanınan Medyum Ali Gürses, bu bilginin insanların yaşantısını değiştirebilecek kadar etkili olabileceğini belirtiyor. Özellikle, profesyonel bir şekilde yapılan vefk ve benzeri çalışmalar sayesinde insanların iş ve yaşantılarını düzene sokabilmesi, sorunlarının kolayca çözülmesinin mümkün olduğu biliniyor.

Medyum Ali Hoca, bu alanda çalışmalarını her geçen gün geliştirerek devam ettiriyor. Sadece Türkiye değil, dünyanın her yerinden ilgi gören bu ilim, Medyum Ali Gürses gibi isimler sayesinde daha fazla anlaşılıp keşfediliyor. Bu alanda çalışma yürüten profesyonel medyumlar, Türkiye’nin havas konusunda dünya çapında tanınan bir merkez olmasına katkı sağlıyor.

Birçok farklı konuda hazırladığı havas ilmi işlemleriyle bu alanda senelerdir en öne çıkan isimlerden biri olan Medyum Ali Hoca'ya telefon veya e-posta yoluyla ulaşılabiliyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.