Mahalleliye garajdan konser

Mahalleliye garajdan konser
Kırıkkale’de biri müzisyen iki kardeş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan mahalleliye moral vermek için, evlerinin garajında konser verdi.

Gazetekale.com / Haydar Demir

İKİ KARDEŞTEN MORAL KONSERİ
Kırıkkale’de müzisyenlik yapan İsa Karalök (27) ve vekil imamlık yapan ve atama bekleyen ağabeyi Eyüp Karalök (29), Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan evlerinin garajında, mahalle sakinlerine moral amacıyla konser verdiler. Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmayan vatandaşlar, konser veren kardeşlerden istek parçalardan bulunarak, gönüllerince eğlendiler. 

BU SÜRECİ KISA ZAMANDA, MORALLİ BİR ŞEKİLDE ATLATACAĞIZ
Gazetecilere, mahalle sakinlerine bu zor süreçte moral vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen müzisyen Eyüp Karalök,"Vatandaşlarımızın istek parçaları oluyor. Genelde de oyun havası isteği geliyor. İstek için telefonla arıyorlar veya yoldan geçen biriyle iletiyorlar. Onlar içeride biz burada eğleniyoruz. Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımıza moral vermeye çalışıyoruz. Allah'ın izniyle içerisinde bulunduğumuz süreci kısa zamanda moralli bir şekilde atlatacağız." diye konuştu.

BUNU YAPARKEN SOSYAL MESAFEMİZİ DE KORUYORUZ
Evlerinde bulunan vatandaşları biraz eğlendirmek istediklerini dile getiren İsa Karalök ise şunları kaydetti;"İnsanlar evinden çıkamadığı için kendi çapımızda böyle bir etkinlik düzenledik. Sağ olsun mahalle sakinleri de balkonlara çıkarak bize eşlik etti. Bunu yaparken de sosyal mesafemizi koruduk. Biz 2 günde bir iki saat çalarız ve mahalle sakinlerini eğlendiririz. Çok fazla da çalmıyoruz. Rahatsız olanlar veya hasta olanlar vardır. Böyle bir şikayet geldiği zaman hemen kapatıyoruz."
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.