‘Mahalle Konakları’ hayata geçiyor

‘Mahalle Konakları’ hayata geçiyor
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ‘Mahalle Konakları’ projesini hayata geçirmeye başladı. Kaletepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ilk Mahalle Konağı hizmete açıldı. 

KALETEPEYE FARKLI BİR HAVA
Kaletepe Mahallesi’nde hizmete açılan ilk Mahalle Konağı’nın semt sakinleri için birlikte olabileceği, kitap-gazete okuyabilecekleri, günün her saati kahvesini-çayını içip sohbet edebilecekleri, nezih bir ortamda mahallelerinin sorunlarını dile getirip çözüm bulabilecekleri, bir birinden farklı kurslara ev sahipliği yapabilecek bir mekan olması hedefleniyor.

EKONOMİMİZE KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Mahalle Konağı’nda ilk kursiyerlerle bir araya gelen Saygılı, mahalle sakini kadınlarla sohbet etti. Başkan Saygılı’ya teşekkür eden mahalle sakini kadınlar, “Başkanımızın özellikle kadınlarımıza vermiş olduğu desteğe teşekkür ediyoruz. Burada alacağımız kurslar ile aile ekonomimize katkı sağlayacağız, yine Başkanımız Saygılı burada bir birinden farklı kurslar, eğitimler, seminerler vermeyi, sağlık konularında bilgi alabileceğimiz programlar düzenlemeyi hedefliyor. Bu konak mahallemize farklı bir renk ve heyecan kattı.” dediler.

Gazetekale.com Haber Merkezi
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.