Kurtuluş Mahallesi’nden Öztürk’e büyük destek 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, vatandaşların gönlünün kazanmaya devam ediyor. Geçmişte olduğu gibi her zaman Kırıkkale’nin Cadde ve sokaklarında yer alan Öztürk,

GECE GÜNDÜZ SAHADA ÇALIŞIYOR 
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut ile birlikte merkez ilçe başkan yardımcısı Ahmet Said Özkan’ın koordine ettiği mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Öztürk, burada ülke genelinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında konuşma yaptı. 

14 MAYIS’TA CUMHUR İTTİFAKI KAZANAICAK 
Cumhur İttifakı’nda destek isteyen Öztürk, “iftar sonrasında bizleri Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden hemşehrilerimizle buluşturan kıymetli kardeşimiz, Merkez İlçe Başkan Yardımcımız Ahmet Said Özkan’a şükranlarımızı sunarız. Hep bir ağızdan, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylarımız Tayyip Beye, Milletvekilliği seçiminde oylarımız Devlet Beye, MHP’ye diyen tüm hemşehrilerimiz 14 Mayıs zaferinin müjdecileriydi” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.