Kuaförler ve berberler günler sonra kepenk açtı

Kuaförler ve berberler günler sonra kepenk açtı
Kovid-19 tedbirleri kapsamında 21 Mart tarihinde kapanan kuaförler ve berberler, bugün itibarıyla yeniden hizmete açıldı.

52 GÜN ARADAN SONRA HİZMET VERMEYE BAŞLADILAR
Koronavirüs vakalarının düşüşe geçmesi ile birlikte alınan tedbirler yavaş yavaş gevşetilmeye başlandı. Bu kapsamda, 21 Mart tarihinde faaliyetlerine ara verilen kuaförler ve berberler 52 günlük aranın ardından tekrar hizmete açıldı. Sıkı denetimler altında hizmet veren kuaförler ve berberler randevulu bir şekilde çalışmaya başlarken, maske ve eldiven takmakta zorunlu hale getirildi. 

YILLARDIR GELEN MÜŞTERİLERİN KENDİ HAVLULARI VAR
Kuaförlerin açılmasının ardından kişisel bakımlarını yaptırmak isteyen vatandaşlar ise aldıkları randevular doğrultusunda soluğu kuaför ve berber salonlarında aldılar. Bugün itibarıyla, kepenk açarak işinin başına dönen Rüya Kadın Kuaförü işletmecisi Yaşar Bulut, büyük bir titizlikle çalıştıklarını dile getirerek, şunları söyledi, “Kovid-19 tedbirleri kapsamında getirilen kurallara uyuyoruz. Randevulu sistemle çalışmaya başladık, ayrıca maske ve eldiven kullanıyoruz. İçeride müşteri bekletmemeye çalışıyoruz ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ediyoruz. Zaten yıllardır gelen müşterilerimizin kendi havluları var. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımıza elimizden gelen titizlikle devam edeceğiz. Umarım bu süreci el birliğiyle atlatırız.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.