Köy yollarına kar engeli

Köy yollarına kar engeli
​​​​​​​Kırıkkale, Yozgat ve Kırşehir’de kar yağışı nedeniyle 106 köy yolunda ulaşım sağlanamadı. Kırıkkale'de de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 30 köy yolu ulaşıma kapandı.

HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Kırıkkale'de de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 30 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, merkezde 2, ilçelerden Bahşili'de 1, Balışeyh'te 4, Delice'de 2, Keskin'de 13, Sulakyurt'ta 6 ve Yahşihan'da 2 olmak üzere toplam 30 köy yolunda ulaşım sağlanamadı. İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, il genelinde 36 ekip ve 26 iş makinesiyle kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ

Yozgat İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle merkezde 10, ilçelerden Akdağmadeni'nde 13, Aydıncık'ta 3, Çandır'da 2, Çayıralan'da 15, Çekerek'te 9, Kadışehri'nde 4, Saraykent'te 8, Sorgun'da 5 olmak üzere 69 köy yolu ulaşıma kapandı.  Karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri, 145 köy yolunu yeniden ulaşıma açtı. Kırşehir'de ise ilçelerden Akçakent'te 3, Boztepe'de 2, Akpınar'da 2 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. İl Özel İdaresi ekiplerinin köy yollarındaki çalışmaları devam ediyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.