Konforlu Yolculukların Sırrı Carvento’da Saklı

Konforlu Yolculukların Sırrı Carvento’da Saklı
 Haber Merkezi
Bahar aylarının keyfini çıkardığımız şu günlerde pek çok kişi yaz tatili hazırlıklarına başladı.

Bahar aylarının keyfini çıkardığımız şu günlerde pek çok kişi yaz tatili hazırlıklarına başladı.

İster soğuk kış aylarından sonra çok özlenilen deniz kum güneş üçlüsünün başrolde olduğu bir tatil ister Karadeniz’in serin yaylalarıyla iç içe bir tatil ya da kültür turizmi odaklı bir tatil planlansın en önemli adım ulaşım sürecidir. Keyifli bir tatile giden yolu konforlu bir yolculukla katetmeyi kim istemez ki?

Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlananlar yalnızca varış noktalarına hızlı, konforlu ve güvenli şekilde ulaşmakla kalmıyor aynı zamanda tatillerini geçirecekleri lokasyonda da istedikleri gibi gezme imkanı elde ediyorlar. Carvento yalnızca tatil planlaması yapanların değil filo kiralama hizmeti almak isteyenlerin de ilk adresi olarak biliniyor. Filo kiralama son yıllarda işletmeler tarafından sıklıkla tercih edilen ve yüksek oranda karlılık sağlayan bir hizmet olduğundan İstanbul filo kiralama hizmetlerine en çok talep gösteren il olarak biliniyor.

Filo kiralama Carvento’nun farklı ölçekteki işletmelere sunduğu en avantajlı hizmetlerden biridir. Bu kapsamda işletmeler ihtiyaç duydukları marka ve modellerde araçları belirli bir zaman içerisinde kiralar ve kiralama bedelini aylık taksitler şeklinde öderler. Bu nedenle araç satın almaya göre çok daha uygun bir finansman türü olma özelliğine sahiptir. Bunun doğal bir sonucu olarak filo kiralama pek çok farklı ölçekli işletme tarafından tercih edilmektedir.

Özellikle satış, pazarlama ve lojistik sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin sürekli olarak ihtiyaç duyduğu binek araçlara sahip olmak aynı anda çok fazla sayıda aracın finanse edilmesi gerekliliğini ortaya çıkarır. İşletmeler bunu gerçekleştirmeye çalışırken ekonomik zorluğa düşebileceği gibi aksi durumda da iş süreçlerinde aksama ile karşı karşıya kalmaktadırlar. Bu nedenle araç satın almak yerine filo kiralama hizmetine başvurmak çok daha doğru ve karlı bir adım olmaktadır.

Filo Kiralama Avantajlarını Gözden Kaçırmayın!
Filo kiralama birçok farklı avantaj ile eş anlamlı bir hizmet olsa da en büyük avantajı işletmelere öz kaynak gereksinimi olmadan ulaşım ihtiyaçlarını arama imkanı vermesidir. Kiralanan araçlarla ilgili kira bedelleri aylık olarak ödenir ve işletmeler aylık kira bedeline ilişkin faturaları işletme gideri olarak gösterebilirler. Ayrıca araç satın almanın ekonomik yüklerinden olan Motorlu Taşıtlar Vergisi, Kasko Sigortası ve Trafik Sigortası gibi ödemeleri yapma zorunluluğundan kurtulular. Filo araç kiralama hizmeti kapsamında işletmeler tarafından kiralanan araçlara ait bakım, onarım, hasar işlemlerinin takibi Carvento tarafından gerçekleştirilir.

Filo kiralama, sağladığı sayısız avantaj nedeniyle her geçen gün daha fazla sayıda işletme tarafından tercih edilmektedir. Bunun doğal bir sonucu olarak bireysel ve ticari düzeyde araç kiralama hizmetlerine gösterilen ilgi ve talep artmaktadır. Pazarın bu kadar hızlı büyümesi, pastadan pay almak isteyen yeni araç kiralama şirketlerinin yeni oyuncular haline gelmesini sağlamaktadır. Ancak bu aşamada filo kiralama hizmetlerinde hedeflenen standardın ve kalitenin sunulamaması buna bağlı olarak filo kiralama hizmeti alan müşterilerin mağduriyeti gibi istenmeyen durumlar söz konusu olabilmektedir. Bu nedenle filo kiralama hizmeti mutlaka bu alanda deneyimli, güvenilir, profesyonel bir kadroya sahip, araç kiralama süresi boyunca ihtiyaç halinde hızlı ve kaliteli hizmet verebilecek araç kiralama şirketlerinden alınmalıdır. Carvento kaliteli, hızlı, güvenilir, konforlu ve uygun fiyatlı hizmetleriyle müşterilerine, ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak en uygun çözümleri sunmayı amaçlamaktadır.

Filo Kiralama Sizin İçin Doğru Çözüm mü?

Araçların satın alınmasına gerek kalmadan uzun süreli olarak ve avantaj sağlayan koşullarda kiralanmasına filo kiralama hizmeti denilir. Filo araç kiralama, işletmelerin ulaşım ihtiyaçlarını gidermek için satın alma bunun için de sermaye ayırma ya da kredi kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Bu durumda işletmeler sermayelerini ya da kredibilitelerini işlerine yatırım yapma amacıyla kullanılan filo kiralama hizmet bedelini aylık olarak ödeme konforundan yararlanırlar.

Üstelik faaliyet gösterilen sektöre göre değişen ve gelişen ihtiyaçları karşılayacak özellikte araçlara filo kiralama ile hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirler. Böylece sahip olunan mevcut araçların, yeni gereksinimleri karşılayacak araçlarla değiştirilmesi için zorunlu olan araç alım-satım sürecini ve araçların ikinci el değer kaybı yaşaması riskini bertaraf ederler. Diğer yandan filo kiralama hizmeti alarak aslında vergi avantajları ile işletmenin karlılığının artırılması da tercih edilmiş olur. Bu nedenle farklı ölçeklerdeki işletmelerde eğilim araç satın almaktansa filo kiralama yapmak yönündedir.

Filo kiralama hizmetinin en önemli özelliği işletmelere ihtiyaç duydukları aracı satın almış gibi uzun vadeli bir şekilde kullanma imkanı sunmasıdır. Belirli bir süre, kilometre ya da aylık kullanım dahilinde şahısların ve işletmelerin ulaşım konforunu artıran filo kiralama hizmetleri Carvento tarafından üst düzey kalitede ve en uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Özellikle büyük ölçekli şirketler belirli periyotlarda farklı marka ve modellerde araçlara gereksinim duymaları halinde gerekli değişiklikleri yaparak ihtiyaçlarını karşılayacak özellikte araçlara Carvento filo araç kiralama hizmeti sayesinde hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşma ayrıcalığından yararlanırlar.

626c5080b707c.arac-kiralama.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.