Kocaoğlu, seçim startını verdi

Kocaoğlu, seçim startını verdi
İYİ Parti Delice Belediye Başkan Adayı Serkan Kocaoğlu, dün Delice’de adaylık açıklamasını yaparak seçim çalışmalarına start verdi.

Serkan Kocaoğlu Delice’de İyi Parti’den Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı. İl Teşkilatının ve çok sayıda ilçe halkının katılımıyla gerçekleştirilen adaylık açıklamasında Delice için önemli vaatlerde bulunarak projelerinden bahseden Serkan Kocaoğlu, “Delice yolundan geçilen değil, konaklanan bir ilçe haline gelecek” dedi. En az yüz kişinin istihdam edileceği bir fabrikayı Delice’ye kuracağını ifade eden Kocağolu konuşmasında; “Öncelikle Delice’mizi kasaba görüntüsünden kurtarıp, modern bir ilçe görünümüne kavuşturacağız,  İlçemize en az 2 gün kesim yapılabilecek geniş kapsamlı bir kesim hane yapacağız. Delice’mizde işsizlik oranını sıfır seviyesine indirebilecek bir fabrika inşa ederek Gençlerimize iş ve istihdam imkanı vereceğiz. Belediye seçimleri 5 yılda bir olur. Önemli olan kazanan başkanın kendisine oy verene de vermeyene de eşit hizmette bulunmasıdır. Ama bir çok yerde kazanan belediye başkanı kendisine oy vereni veya vermeyeni ayırırlar. Göreve geldiğimiz gün Belediye, kurumsal bir hizmet bilinciyle insan ayırımı yapmadan tüm vatandaşlarımıza eşit mesafede olacak. Belediye çalışanlarının maaşları asgari ücretin üzerinde olacak. Bütün mahallelerimizin eksiklerini tek tek tespit ettik. Eksik olan yerel hizmetler kısa sürede tamamlanacak.” dedi.  

Açıklamasında heyecanlı olduğu gözlenen Kocaoğlu, gençliğinin verdiği enerjiyi Delice için harcayacağını ifade etti. İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık, Aday açıklama toplantısında söz alarak, Delice'de vatandaşların başka bir Belediye Başkan Adayının açıklamasına katılmaması için mevcut Belediye Başkanı tarafından tehdit edildiğini ifade eden İyi parti İl Başkanı Bülent Altınışık,  “Ne kadar engellemeye çalışsalar da ne kadar mani olmaya çalışsalar da tehditte etseler, baskıda kursalar, asla bizi yıldıramazlar. Yalnız başına sokakta yürüme cesareti olmayanlar Akp iktidarinin vesayetine güvenerek insanları tehdit ediyorlar. Makamlar insanlara hizmet etme yeridir vatandaşı tehdit etme yeri degildir.” Dedi. Altınışık konuşmasının devamında” İyi parti ile Yurdumuzun her köşesine eşit hizmet gelecek, İyi Parti ile Delice İYİ olacak, Kırıkkale İYİ olacak, Türkiye iyi olacak.” şeklinde konuştu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.