Kızın Ailesi ile Tanışmaya Giderken Hangi Çiçek Alınır?

Kızın Ailesi ile Tanışmaya Giderken Hangi Çiçek Alınır?
Sevgilinizin ailesiyle tanışmaya giderken heyecanlanmak anormal bir durum değildir. Yanınıza alacağınız bir çiçekle bu tanışma sürecini çiçeklerin önemini bilerek daha da keyifli bir hale getirebilirsiniz.

 

1. Güller

Güller, aşk ve sevginin sembolüdür ve sevgilinizin ailesiyle tanışmaya giderken en uygun seçeneklerden biri olanıdır. Özellikle pembe güller, şefkat ve zarafet anlamları taşıdığı için önem açısından tercih edilebilir. Beyaz güller ise sadakati ve saflığı simgeler.

2. Orkide

Orkide, zarafet ve güzelliğin sembolüdür. Bu nedenle, sevgilinizin ailesine orkide hediye etmek iyi bir izlenim bırakmanızı sağlayacaktır. Ve bunula birlikte orkidenin dayanıklı olduğu da bilinmektedir. Dolayısıyla orada uzun süreli bir hatıra olarak kalabilir ve gülün etkisi sanki hiç kaybolmamış gibi sizi hatırlatabilir.

3. Menekşe

Menekşe, özellikle anneler için özel bir anlam taşır. Sevgilinizin annesiyle tanışmaya giderken annesine menekşe hediye etmek, ona önem verdiğinizi ve saygı duyduğunuzu gösterir ki bu da onu epeyce etkilemenizi sağlar. Menekşe, sadakati ve bağlılığı da simgeler. Ve ayrıca bahsettiğimiz çiçeklerin kolay, güvenilir teslimetı ve özenle hazırlanmasını sağlayan Çiçek Deniz sitesinden kolayca siparişinizi verebilirsiniz. Siz de Tüm yıl boyunca çiçeklerin tadını çıkarmak istiyorsanız ve hangi servisin en hızlı olduğundan ve isteklerinizi yerine getirebileceğinden emin olamıyorsanız dert etmeyin çiçekdeniz siparişiniz vermek için çok uygun.

4. Lilyum

Lilyum, saf ve zarif bir çiçektir. Sevgilinizin ailesine lilyum hediye etmek diğer çiçek türlerine göre daha özel bir anlam taşıyabilir:kalite. Hangi lilyüm’u seçeceğiniz size bağlı… Beyaz lilyum, saflık ve masumiyet anlamı taşırken, pembe lilyum zarafeti ve sevgiyi temsil eder.

5. Kaktüs

Kaktüs hiç beklenmedik ve şaşırtıcı olabilir ama, dayanıklılığı ve hayatta kalma gücü nedeniyle sıklıkla hediye edilir. Bu nedenle, sevgilinizin ailesine kaktüs hediye etmek sizin dayanıklılığınızı ve kararlılığınızı gösterecektir.

Ayrıca sevgilinizin ailesi için evde bir süs bitkisi de olabilir. Ama tercih edilecek çiçeğin tipi, ailenin kültürüne, konuma ve bölgeye göre de değişebilir. Bu yüzden öncelikle kızın ailesinin kültürüne uygun bir çiçek seçmek gerekmektedir. Örnek olarak Doğu Asya'da kırmızı renkli çiçekler şans ve mutluluk sembolü olarak kabul edildiğini söyleyebiliriz. Bu yüzden Doğu Asyalı bir aileye giderken kırmızı çiçekler getirmek daha uygun olacaktır. Batı kültüründe ise genellikle beyaz renkli çiçekler hediye edilir. Nedendir bilinmez bazı ülkelerde ise beyaz renk ölümle ilişkilendirildiği için bu durum pek iyi olmayacaktır.

Seçilecek çiçeğin türüne ve ailenin ilgi alanlarına da dikkat etmek de çok önemlidir. Mesela birçok aile geleneksel olarak gülü tercih ederken bazı aileler daha çok egzotik çiçeklerden hoşlanabilir. yani kızın ailesi ile tanışmaya giderken seçilecek çiçek, ailenin kültürüne ve bölgesine göre tabiki değişecektir bu yüzden dikkatli olmanızı tavsite ederim. Ve uygun bir çiçek seçerek, hoş bir izlenim bırakmak ve ailenin takdirini kazanmak da çok zor değildir.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.