Kızılay, ailelerin yüzünü güldürüyor 

Kızılay, ailelerin yüzünü güldürüyor 
Türk Kızılay Kırıkkale şubesi ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında oldu. Gariplerin, kimsesizlerin, mazlumların dertlerine derman, sıkıntılarına çare oldu. 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA 
Kızılay yönetimi, çalışanları ve gönüllüleri ile birlikte gece gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla yüzlerce ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koştu. Kızılay yaptığı yardımlarla dezavantajlı ailelere sadece erzak dağıtmayarak onların topluma kazandırılması ve geleceğe daha sağlam adımlar atabilmesi için de faaliyet ve çalışmalar yürüttü.  Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler, Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak göreve geldiğimizden beri hap dezavantajlı ailelerimizin umudu olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Geçtiğimiz bu ramazan ayında da bir çok alanda ailelerimizin sorunlarına çare olabilmek için gece gündüz demeden çalıştık.” 


İYİLİK SENSİZ OLMAZ 
“Nerede bir garip görsek mazlum görsek onlara kendi öz kardeşlerimiz gibi yardım elimizi uzattık. Kızılay olarak biz bu yardımları yaparken bize hep destek veren genel merkezimiz ve Kırıkkale’mizin merhametli yardım severleri bizlerin en büyük destekçimiz oldu. Onların yardımları ve bağışları olmasaydı bizler bu yolda başarılı olamazdık. O yüzden yaptığımız bütün yardım ve faaliyetleri de hep İyilik Sensiz olmaz sloganımız oldu. Bir kez daha bizler de onlara çok teşekkür ediyoruz.


DURUMLARINI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ 
“Şubemize gelerek ihtiyaçlarını ve sıkıntıları belirten ailelerimizin sosyal inceleme ve ihtiyaç tespit formları dolduruluyor. Sosyal inceleme ve ihtiyaç tespit formları doldurulan ailelerimizin durumları kurulan komisyonumuz tarafından inceleniyor. Ailelerimizin gerçek durumlarının doldurulan sosyal inceleme ve ihtiyaç tespit formu ile anlaşılmadığını görmekteyiz. Ailelerimizin durumlarını yerinde de görmek için bizzat kendimde giderek gönüllülerimiz ile birlikte ailelerimize  ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ev ziyaretlerimizi göreve geldiğimizden bu yana düzenli olarak  gerçekleştiriyoruz.  Yaptığımız ev ziyaretleri ile ailelerimizin  ihtiyaçlarını ,dertlerini, sıkıntılarını tek tek not alıp ailemize yapabileceklerimiz yardımları belirleyip acil ihtiyaçlarını gece gündüz demeden kar kış demeden hızlı bir şekilde gidermek için harekete geçiyoruz. “


Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.