Kırıkkale’nin popstarı Lara

Kırıkkale’nin popstarı Lara
Adam Gibi Adam ve Katmer Katmer şarkıları ile bir dönem Türkiye’yi sallayan Kırıkkaleli şarkıcı Lara, imza attığı yeni projeler ile de beğenileri toplamaya devam ediyor.

İLK ALBÜM 2003 YILINDA
Gerçek adı Fatma Nur Keskin olan şarkıcı Lara, 19 Mart 1979 tarihinde Kırıkkale’de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamlayan Lara, liseden sonra Antalya’nın Alanya ilçesine giderek, hostes olarak çalışmaya başladı. Gönlü müzik için atan Lara, ‘Işık’ isimli ilk albümünü 5 Haziran 2003 tarihinde çıkardı. Lara, çıkardığı bu albümle 2004 yılında Kral TV Video Müzik Ödülleri organizasyonunda En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı ödülüne layık görüldü. 


ALTIN ALBÜM ÖDÜLÜ LARA’NIN
İlk albümünün ardından çalışmalarına hız veren Lara, 27 Mayıs 2005 tarihinde ‘Adam Gibi Adam’ adlı ikinci albümünü piyasaya sürdü. Büyük beğeni toplayan albüm, o dönem yaklaşık 100 bin sattı. Lara’ya bir ödül de bu albümle geldi. Lara, Adam Gibi Adam albümü ile Altın Albüm ödülünü kazandı.

LARA NELER YAPTI?
Lara, ‘Yadigar’ isimli bir diğer albümünü ise Ocak 2008’de çıkardı. 2010 yılında 4 şarkıdan oluşan ‘Yolla’ isimli maksi single albümünü çıkaran Lara, 2014’te Mutlu Genç ile ‘Maç Kaç Kaç’ isimli düeti ve 2015’te ‘Bi Sana’ isimli şarkısını çıkardı. 2017 yılında ‘İhaneti Giymişsin’ isimli teklisini piyasaya süren Lara, 2020 yılında ‘Mecburi Veda’ ve ‘Sanal Alem’ teklilerini piyasaya sundu. Lara son olarak 2022 yılında ‘Bi Dahaki Yaz’ isimli single çalışmasını sevenlerinin beğenisine sundu.

ESTETİKLERİ İLE GÜNDEME GELDİ
Lara güzel sesi ve başarılı müzik hayatının yanı sıra son yıllarda estetikleri ile de sıkça gündeme geldi. Tüm Türkiye’de popüler olduğu zamanlardan bu yana birçok kez estetik operasyon geçiren şarkıcı Lara, yeni görüntüsü ile sevenlerinden tam not aldı. Adeta zamana meydan okuyan 43 yaşındaki güzel şarkıcı, yeni projeleri ile birlikte müziğe devam ediyor.

TALİHSİZLİKLER LARA’NIN PEŞİNİ BIRAKMADI
Şarkıcı Lara, bir dönem art arda yaşadığı talihsizliklerle gündeme geldi. Lara, 2020 yılının Temmuz ayında, yeğeni ile birlikte Alanya’da trafik kazası geçirmişti. Kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil kaldırımda yürüyen Lara ve yeğenine çarpmış, Lara ve yeğeni ölümden dönmüştü. Lara, kazada vücudunun farklı yerlerinden ve dudaklarından yaralanmıştı. 2 saatlik estetik operasyonun ardından Lara, yeni dudaklarına kavuşmuştu.

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.