Kırıkkale’nin genç ve yetenekli yazarı

Kırıkkale’nin genç ve yetenekli yazarı
Kırıkkaleli genç yazar Hatice Akgül, kaleme aldığı yazılar ve kitapları ile dikkatleri üzerine topluyor. Geçtiğimiz Ekim ayında ikinci kitabını yayınlayan genç yazar, yeni kitabının heyecanını yaşıyor.

İLK KİTAP KARARI
1990 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelen Hatice Akgül, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Akgül, Eskişehir Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden 2013 yılında mezun oldu. Yaklaşık 3 yıl boyunca kendi mesleğini icra eden Akgül daha sonra bir rehabilitasyon merkezinde özel çocuklar için öğretmenlik yapmaya başladı. Tüm bunların yanı sıra sosyal projeler yürüten ve yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan genç yazar, ilk kitabını çıkarma kararı aldı.

İKİNCİ KİTAP YAYINLANDI
İlk kitabı ‘Azap’ ile dikkatleri üzerine çekmeye başlayan yetenekli yazar, bu kitabın ulaştığı başarı neticesinde ikinci kitabını da yazma kararı aldı. Kitabı sonrası yaşadıklarını “Azap isimli ilk kitabımın bana yaşattığı doyum ve okuyucuların yorumları vesilesi ile ikinci kitabımı yazmak için kalbimde hiç bitmeyen heyecan oluştu. Bu heyecanla, ilim yolunda öğretiyi amaç edinerek çalışmalarımı sürdürmekteyim.” sözleri ile açıklayan Akgül, 2022 Ekim ayında ‘Ne’yi Arıyorsan Sen O’sun’ adlı kitabını yayınladı. Gazetekale’nin başarılı köşe yazarlarından biri olan Hatice Akgül, kitabının yayınlanmasının ardından Gazetekale’yi ziyaret ederek, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’e imzalı kitabını hediye etti.

Haber: Burak Çalışkan


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.