Kırıkkaleli vatandaşlardan, sağlık çalışanlarını duygulandıran not

Kırıkkaleli vatandaşlardan, sağlık çalışanlarını duygulandıran not
Kırıkkale’de ev kadınları pasta ve börek yaparak, sağlık çalışanlarına ikram etti. Yemek kabına yapıştırılan bir not ise sağlık çalışanlarına duygu dolu anlar yaşattı.

Gazetekale.com / Haydar Demir

VATANDAŞLAR SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
Kırıkkaleli vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile gece gündüz demeden mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmadı. Bazı esnaflar, sağlık çalışanlarına moral vermek amacı ile sattıkları ürünlerde indirim yaparken, Kırıkkaleli ev hanımları ise pasta ve börek yaparak sağlık çalışanlarına ikram etti. Ayrıca, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ev kadınlarına pasta, börek ve tatlı yaptırıp sağlıkçılara ikram etti.

‘ANNEM HER YEMEK YEDİĞİMİZDE AĞLIYOR’
Sağlık çalışanlarına yapılan ikramda, yemek kabına yapıştırılmış bir notta vardı. Sağlık çalışanlarını duygulandıran notlarda şu ifadeler yer aldı, "Annem, her yemek yediğimizde ağlıyor. Diyorum ki, 'anne niye ağlıyorsun?' 'Yavrum bizler için savaşan sağlıkçılarımız ne yiyor?", "Bu zorlu günlerde canla başla çalışan ülkemizin en kıymetli sağlık çalışanları her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. İyi ki varsınız."
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.