Kırıkkaleli esnaflar MHP’nin çağrısına kayıtsız kalmadı; ürün fiyatlarını düşürdü

Kırıkkaleli esnaflar MHP’nin çağrısına kayıtsız kalmadı; ürün fiyatlarını düşürdü
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı Milli Birlik ve Dayanışma kampanyasına, Kırıkkaleli esnaflardan da destek geldi. Esnaflar, ürünlerinde fiyat indirimine gitti.

KIRIKKALELİ ESNAFLAR FİYAT İNDİRİMİNE GİTTİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hizmet ve gıda sektöründe yaşanan ani fiyat artışlarını önlemek amacıyla, Milli Birlik ve Dayanışma kampanyası başlatmıştı. Kırıkkaleli esnaflar da başlatılan kampanyaya kayıtsız kalmadı. Kırıkkaleli esnaflar, MHP İl Başkanlığı tarafından dağıtılan indirim afişlerini iş yerlerine astı. Esnaflar ardından, MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu’nun çağrısına uyarak, ürünlerinde fiyat indirimine gitti. 

“EKONOMİMİZ TOPARLANMA SÜRECİNE GİRMİŞTİR”
“Gün birlik olma günüdür. Ekonomimiz döviz kurunda yaşanan artış nedeniyle bir süre sıkıntı yaşasa da Türk Lirası’nın değer kazanması ile birlikte toparlanma sürecine girmiştir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin başlattığı milli birlik ve dayanışma kampanyası kapsamında Kırıkkaleli esnaflarımızın indirim kararı almaları bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Kampanyaya destek veren ve fiyatlarında indirime giden tüm esnaflarımıza teşekkür ederiz.”
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.