Kırıkkaleli aşçılar, Kırıkkale’nin lezzetlerini tanıtacak

Kırıkkaleli aşçılar, Kırıkkale’nin lezzetlerini tanıtacak
Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Birliği Kırıkkale Temsilciliği, Balıkesir’de düzenlenecek olan Uluslararası Kahvaltı Festivali’nde, Kırıkkale’nin lezzetlerini tanıtacak. 

COĞRAFİ İŞARETLİ LEZZETLER TANITILACAK
Kırıkkaleli Şef Hüseyin Şipal ve ekibi, Balıkesir’de düzenlenecek olan 2022 yılının en gastronomi etkinliği Uluslararası Kahvaltı Festivali’nde boy gösterecek. Türkiye Aşçılar ve Pastacılar Birliği ve Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Odası işbirliği ile katılımın sağlanacağı festivalde, Kırıkkale’nin unutulmaya yüz tutmuş, geleneksel ve coğrafi işaretli lezzetleri tanıtılacak. 

KIRIKKALE LEZZETLERİ YABANCI ŞEFLERE TANITILACAK
Festival boyunca uygulamalı yemek sunumu yapacak olan Kırıkkaleli Şef Hüseyin Şipal’in yanı sıra etkinliğe, Kırıkkale Üniversitesi’nden akademisyenler,  meslek liselerinden gastronomi öğrencileri, alaylı şefler, ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri de katılım sağlayacak. Öte yandan, festivalde tanıtılacak lezzetler sadece Kırıkkale Merkez ile sınırlı kalmayacak. Kırıkkale’nin tüm ilçelerine ait lezzetler yerli, yabancı şeflere ve misafirlere tanıtılacak.

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.