Kırıkkale’den TV ekranlarına

Kırıkkale’den TV ekranlarına
Birçok dizi, film, reklam filmi ve tiyatro oyununda rol alan Kırıkkaleli oyuncu Aybike Turan, içinde bulunduğu projeler ile beğenileri toplamaya devam ediyor. 

HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİTTİ 
8 Temmuz 1988’de Kırıkkale’de dünyaya gelen Aybike Turan, henüz küçük yaşlarında ailesi ile birlikte İzmir’e taşındı. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamlayan Turan, 2006 yılında endüstri mühendisliği okumak için İstanbul’a yerleşti. Bir yandan mühendislik okuyan Turan, diğer yandan her zaman hayalini kurduğu tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Turan, üniversite yılları boyunca, tiyatro kulübünde aktif olarak görev aldı. 

SANATTA YETERLİLİK DOKTORASI 
2011 ile 2013 yılları arasında oyunculuk eğitimi aldı ve aynı zamanda Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde yüksek lisans yapmaya başladı. 2014 yılında tezini vererek mezun olan Turan daha sonra Maltepe Üniversitesi Sinema TV bölümünde sanatta yeterlilik doktorası yapmaya başladı. 

BİRÇOK BÜYÜK PROJEDE ROL ALDI
Oldukça başarılı bir eğitim hayatına sahip olan Aybike Turan, Eti, Mercedes, Nescafe, Migros, Akbank gibi birçok büyük firmanın reklam filminde rol aldı. Yedi farklı sinema filminde rol alan yetenekli oyuncu, Mucize Doktor, Muhteşem Yüzyıl ve Arka Sıradakiler gibi bir dönem Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinde de rol aldı. Genç oyuncu, yeteneği ve güzelliği ile rol aldığı tüm projelerde kendinden söz ettirmeyi başardı. 

Haber: Burak Çalışkan / Özel Haber 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.