Kırıkkale Valisi Sezer'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Kırıkkale Valisi Sezer'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

KIRIKKALE (AA) - Vali Sezer, mesajında, gazeteciliğin, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu aktardı.

Toplumun habere, bilgiye ve fikre ulaşmasını, haberin derlenmesini ve yayılmasını sağlayan gazetecilerin, kamuoyu oluşturmak ve kamu vicdanının sesi olmak gibi hayati bir göreve sahip olduklarına dikkati çeken Sezer, şunları kaydetti:

"İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktaran, vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın yapmış oldukları haber, yorum ve görüşleri, çalışmalarımıza da önemli katkılar sağlamaktadır. İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar, projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de basınımız çok büyük bir katkı vermektedir. Bu sebeple siz değerli basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum."

Sezer, ildeki gazeteciler başta olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, aileleriyle sağlıklı ve huzurlu günler diledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.